Gogus ucu silikonu nasil biraktiririm

Evet @514habis_r gerçekten bıraktıysan nasıl bıraktın biz 2 aylık olduk hala onunla geziyoruz

1 Like

50 gununde kendiliginden birakti birazcik destekde bulundum sadece . Emerken arada silikonu cekiyor oyle emzormeye calisyordum. Emmek istemese de ilk once mememi tutuyordum. Suan 4 ay 3 gunluk olduk 1 haftadir silikonla emziryom atak haftadi mu baska birsey mi anlam da veremiyom . Gece emiyir gunduz emmiyor.sen tsvik et biraz ilk once gogusunu tut sonra silikonla emerken tm sut geldigi zaman silikonu cek gogusunu tut bn oyle yaparak biraktirdim . Simdi kulandigima bakma huylu zamanindayiz.

1 Like

:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:biraktim biraktim. Ama 1 haftadir tekrardan silikonla emziriyom huyu tuttu​:face_with_tears_of_joy:da :face_with_tears_of_joy:. Bnmki 50 gunluken birakti . Silikondq geri cekme yontemini kulandim emziriken cekip göğsümü tutyordum. Bu ara da biboronla kandiriyom​:face_with_tears_of_joy:inu agizina verip gogusumu tutuyom sutum azalinca mmeme reddi yasiyorduk da red etmez insallah direniyom​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

Ya her yeri onunla gidiyoruz birde büyüdükçe silikonu zapt etmek zor oluyor çekiştirip duruyor emerken düşürüyor tekrar yıkamak gerekiyor falan çok yordu beni. Tutmuyor benimki ya inat ediyor silikonla emzirip veriyorum memeyi hemen farkediyor sütte çıkarıyorum dudaklarına değdiriyorum yine almıyor :face_with_rolling_eyes:

1 Like

Seninku kaç günlük. Bende gezdiriyom misafirlige gidince daha cok mama veriyom .

1 Like

4 ay 12 günlük

1 Like

He bnmki de 4 ay 4 gunluk aramizda cok birsey yokmus.

1 Like

Evet çok hareketli emzirirken kayıyor sürekli bıraksam çok iyi olurdu

1 Like