Göğüs ucu yara

Hiç bi iş yapamıyorum kendime zaman bile ayıramıyorum yanımda kimse yok yemek bile kalkıp yemeye zamanım olmuyo eşim işten gelince tost falan hazırlıyo hızlı hızlı yiyorum ki uyanırsa yanında olayım diye çok zor gerçekten annelik geçecek diye umut ediyorum

benim artı olarak okula giden iki tane daha var​:sweat_smile:annem hastanede doğum yaptıktan 4 5 saat sonra geldi gece yanimdaydi ama çocuğun herşeyiyle ben ilgilendim eve geldik senin 3. Ne olsa aliskinsindir dedi kendi evine gitti bazen uyanmakta vs zorlanıyorum ama yinede bebeğimi kucağıma alınca hiç biri umrumda olmuyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Maşallah ya sizin gibilere gerçekten şaşırıyorum ben bi tanesine bakamıyorum siz nasıl 3 tanesine bakıyorsunuz cidden hayret ediyorum Allah kolaylık versin inşallah maşallah size :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aynı durumu yaşıyoruz sürekli emmek istiyor hiçbir iş yapamıyorum inanır mısın tuvalete bile eşim gelince gidiyorum gerçekten annelik çok zormuş

Gerçekten çok zor tam uyudu deyip yatağına koyduğum anda geri gözünü açıp başa dönmemiz falan ne bileyim çok şey var çok ama rabbime şükürler olsun ki sevgi çok ağır basıyo

1 Beğeni

Bütün gecemiz dediğiniz şekilde geçti Allah sabrını veriyor bunlar geçici diyorum kendime sürekli

İnşallah geçer sabırsızlıkla bekliyorum :blush:

1 Beğeni

Bende öyleydim emzirmek istemedim şu anlık göğüs pedi kullanma göğüs kalkanı aldım ben biraz koku yaptı ama onun sayesinde kurtuldum göğüs ucun hava alsın hava alınca iyileşiyor biraz da sabır lazım gecmiş olsun

1 Beğeni

Şu an pompayla sağıyorum yoksa şişiyo ve ağrıyo ucu içinde krem sürüyorum gümüş kapak aldırcam eşime inşallah faydasını görürüm

Evet benimkide şişip ağrıyordu o kadar zor ki inşallah bir an önce seninkide gecer

İnşallah gerçekten çok zor

Ben de öyle sağarak veriyorum 21 gün oldu hala öyle . Emziremiyorum.İlk oğlumu da hiç emzirememiştim malesef.gümüş kapak falan bende bir işe yaramadı hiç.Şmdi ayva çekirdeği jeli sürüyorum bakalım

Geçer emzirmeye devam et diyolar ama o kadar zor ki emzirmek o acıyla inşallah geçer :pensive:

Valla ben emziremiyorum.Çünkü ne zaman denesen aynı şey oluyor.Uç olmadığı için silikon uç ile emzirmeye denediğimde damağıyla uç kısmını sıkıştırıyor.Tam geçti derken aynısı oluyor ve doyamıyor da .1 saat o acıyla bekleyip doyamayıp peşinden sağıp vereceğime kendime eziyet oldu resmen .Direk sağıyorum artık napıyım kendimi parçalamaya da gerek yok dedim artık .Bir de benim ilgilenmem gereken 1.sınıfa giden oğlum da var

Sağdığınız sütü biberonla mı veriyorsunuz

Evet biberonla veriyorum.Biberom için de çocuk dr.muz bir başlık önerdi onu aldık.

Anladım Allah kolaylık versin bizlere inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Aminnn :palms_up_together: