10 günlük yeni anneyim bebeğimi emziremiyorum göğüs ucum çok yara ağlıyorum resmen . Zeytinyağı tahin yağı lansinoh krem denedim hiç biri fayda etmiyo
Göğüs ucu yarasına ayva çekirdeği suyu sürmek için birkaç adet ayva çekirdeğini sıcak suda bekletin. Bekleyen çekirdekler özünü suya verecektir. Bu suyu ılık şekilde meme ucuna masaj yaparak uygulayın. Düzenli uygulama sonucunda meme ucundaki hücreler onarılır ve yaralar ortadan kalkar.
Deniycem inşallah faydası olur çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı emzirmekten korkuyorum artık
Benimkide çok aciyo tam tutamiyo sanki memeyi ucunu emdiği için yara oldu öyle düşünüyorum çok küçük daha belki emme kuvveti bu kadardır ilerleyen zamanda daha kuvvetli tutar belki ben krem kullaniyorum yıkamaya gerek yok yazıyor ama ben tam guvenemedim o yüzden sürmek istemiyorum fazla
Ben kremi kullanırken silip emzirdim
Benimki de yara gümüş kapağı kullanmanı öneririm canım. Ben doğumdan önce kullanmaya başladım doğumdan sonrada kullandım en çok gümüş kapağın faydasını gördüm.
Onun ne gibi bi faydası var acaba
3,5 aylık anneyim, ilk günler nasıl emmesi gerektiğini bilmediği için canım çok yanıyordu yara olmaya başlamıştı ilk ağzına aldığında yerlere ayağımı vuruyordum acıdan ıslaklığıla yumuşayınca acı azalıyordu. Karnı doyduktan sonra göğüs pedine kantaron yağı döküp göğsümde tutuyordum rahatlatıp acısını alıyordu ve yaralar geçiyordu. Tekrar emeceği zamana kadarda yumuşak kaldığı için acımıyordu. Rahat emmesi için alttan yükseltmeni tavsiye ederim o zaman tam kavrıyor memeyi, kantaron yağını da dediğim gibi kullanabilirsin 1-2 günde kapatıyor yaraları
Madecassol krem bir gunde iyileştiriyor. Dr bana yara olursa kullanmam için yazmıştı. Emzirmeden once meme ucunu yıkamanız gerekiyor sadece. Yara olan memeyi iyilesmeden emzirmeyin cunku yara ilerlerse cok ciddi komplikasyonlar olusabilir sizi korkutmak için yazmıyorum ama yara varken emzirmeniz yanlış o gogsu sagmanız gerekiyor iyilesene kadar yada silikon uç kullanmanız gerekir
Bende gerçekten çok acı çekiyorum ve bütün herşeyi deniyorum bunuda deniycem inşallah faydası olur. Su an kantaron yağı elimde yok onun yerine zeytinyağı sürsem faydası olur mu ki
Zaten yara olduğu için emziremiyorum tek göğsü veriyorum o o kadar yara değil
32 gun once dogum yaptim daha hastanedeyken yara oldu gogsum aglayarak emziriyodum inanki esim lansinoh krem ve gumus kapak aldi hic cikarmadan takdim her seferinde tek gogsumu emzirdim ki iyilesme suresi hizlansin zaten az emiyolar kucukken. duzeldi gogsum bi kac gun once mastit oldum hastanede doktor bile.gumus kapak kullan dedi zaten kullanmadigim zaman emzirince gogus ucu sizliyo baya bi hemde o yuzden gumus kapak tavsiye ederim
Gümüş kapak bana çok iyi gelmişti. Takar takmaz rahatlamıştım. Kesin al.
Krem bazen fayda etmiyor en iyisi gümüş kapak bence de kesin çözüm çok geçmiş olsun
Bende deneyeyim o zaman çok teşekkür ederim bide benim kızım hep emmek istiyor normal mi acaba tek göğüs verdiğim için zorlanıyorum emzikte tutmuyor
Deniycem çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim deniycem
Emdigi zaman emzik gibimi emiyo yoksa sut geliyo yutuyomu . Doymuyosada emmek ister benim sutum cok az emzirdigim zaman diymuyo ardina mama veriyorum doyarsa kafasini kendi cekiyo zaten. Bazi bebekler emzik.gibide kullanabiliyo anneyi yada aç doymuyodur canim
Emzik gibide emiyo dinlene dinlene ama memeyi çektiğim anda hemen heyecannla ağzını açıp tekrar istiyo ağlayarak ama sütümde var yani doymuyo olamaz
Çok normal, benimki hala öyle 2 bucuk aylık.