Kızlar göğüs ucu yarası için neler yapıyorsunuz?gogus ucu yüzünden mastit oldum ne yaptıysam geçmiyor
Benimde oldu gümüş kapak aldım onunla biraz düzelir gibi oldu yumuşak tuttuyo ve sütün içine aktığında daha rahatlatıcı oluyor
Şimdide öneri üzerine bi krem aldım onu kullanacağım bakalım etkisi olacak mı
Ve bebeğime memeyi vermeden önce ağlamasını bekliyorum ağzını daha büyük açıyor çünkü o sırada veriyorum ağlamadan vermek istersem ağzını büyük açamıyor bu yüzden sadece meme ucunu alıyor oda yaraya sebep oldu
Sudo crem kullan yarim saat once
Buzlu ped koy yarim saat once
Emzirirken sicak ped koy sut akiskan olsun
Mycey göğüs kalkanı göğüs ucunu yumuşacık yapıyor hava alıyor lansinoh göğüs ucu kremi ikisini kullandım şuanda da jelli göğüs pedi kullanıyorum
Aktardan sarı kantaron yağı aldım iki kez sürdüm hemen iyi oldu tekrardan da agrımadı öneririm
Bu E vitamini kapsülünü tavsiye ediyorum iğneyle delip ğöğüs ucuna sür Allahın izniyle faydasını görürsün
Lansinoh göğüs ucu kremi ve Mycey göğüs kalkanı göğüs ucunu yumuşacık yapıyor
Sürdüm ama hiçbir işe yaramadı bende
Benim göğüs ucum olmadığı için silikon uçla veriyorum sanırım iyileşmesi o yüzden bu kadar sürdü,çektikçe canım cikiyor sanki
Ben 2 gün yara olan göğsüme istırhat verdim bu sürede geçti. Boyut farklı oluştu o vakitte ama farkı ilerleyen vakitlerde kapattım
Mastit olduğu için böyle bir şey yapmam mümkün değil .bir öğün vermezsm acıdan kivraniyorum
Bildiğim önerileri seninle paylaşmak isterim bende 2. Günde mastit olmuştum o kadsr doluyduki göğüslerim…emzirmeden önce sıcak havluyla sıcak kompleksi yaptım ve 5 dk kadar yumuşak masaj uyguluyordum ve asla emzirmeyi bırakmadım bu sayede bi kaç gün içerisinde bu sorunum ortadan kalktı biraz acılı bir süreç ama çaba gösterilmezse bu süreç daha da uzuyor dayanmak gerekiyor annelik işte
Kesinlikle masaj ve emzirme çok işe yarıyor , çok şükür bıkmadan yaptım ve geçti .sütüm azaldi bu süreçte nedense sadece
Aynen benimde azaldı bazı günler boş bazı günler dolu anlam veremiyorum
Tahin yağı önerdiler bana da henğz denemedim ama çok işe yarıyormuş
Tahinin kendisi süt kalıtesini arttıran bir besinmiş
Evet ve yağı da göğüs ucuna çok iyi geliyor gerçekten hemen iyileşiyor