Kızlar merhaba buraya yeni katıldim öteki uygulamadan ben cumartesi doğum yaptım ya göğüslerim.cok acıyor yara oldu iki tane krem kullandım banamisin demiyor zar zor emziriyorum buna bir çözüm varmi
Lansion o çok ıyi geliyor bide kahverengi kısmını ağzına sokarsan meme ucun yara olmz bn Lansion kullandim iki defa uyguladım geçti
Onu kullanıyorum ama düzelmedi siyah yerini komple mi kavramasi lazim
4 gun once dogum yaptim.ilk gunden meme uclari yara oldu.eczane lansinoh krem onerdi.2 gundur kullaniyorum.biraz hafifledi ama gecmedi.silmeye de gerek yokmus.bebege zarari olmaz dedi.
Bnde yeni dogum yaptigimda çok kötü olmuştu bebk uyudugu gibi lansion sürdüm iki gün geçti bebek memeyi ararken kocaman ağzını açıyor ya sende direk hepsini ağzına koy oyle yapmazsan benim gibi cok aci çekersin bide meme ucundan sut geliyor ya kahverengi kısmını koyduğunda kahve rengi.yerden de sut geldiğini göreceksin
Arada vazelin de suruyordum ben
Ayyy çok kötü durum ben çok kötü olmuştum hiç bir krem fayda etmedi bende eşim arastirdi bal mumu ve ozonlanmiş zeytinyağı alıp gelmişti ikisi karıştırıp ocakta erittim sürdüm 3 günde yara gitti bebeğimi rahatça emzirdim çok tavsiye ederim
Hemen geçmiyor maalesef ne sürerseniz sür kahverengi kısmı guzel almasi lazim alisman lazim emzirmeye o zaman hem olmuyor hemde aci falan hissetmiyorsun artik normal geliyor benim alismam 1 ay surmustu hep acitirdu
Bana kremler hic fayda etmemisti ayva cekirdegi mucize birsey aninda gecirmisti kesinlikle deneyin cok faydasini gorursunuz.ben gümus kalkan bile kullandim banamisin demedi
Benim göğüs uçlarım kanamisti
Meme ucunu bebeğin dudaklarina değdir agzini kocaman açmasını sağla ve yalnızca ucunu değilkahverengi kismin tamamını ağzına alıp emmesini sağla
Ben ağlaya ağlaya bağıra bağıra emziriyordum lansinoh da iyi gelmişti bı de mycey göğüs kalkanı mutlaka ama mutlaka al delikli yapısı meme başını yumuşak tutuyor meme hava aldığı için yara olmuyor kesinlikle tavsiye ederim
Benim 3 günde geçti okadar yara olmuştu ki kanıyordu göğüs ucum o bal mumu ve zeytinyağı ile krem yaptım iyi oldum
@beyhan Aramıza hoş geldin
Her emzirmede, kendi sütünüden ucuna sür işe yarıyor.
ihmal etmeden yaparsan geçecek
@SeldaMurat Aramıza hoş geldin
Lohusalığın hayırlı olsun
Yarası geciyor ama acisi hala devam ediyordu anca alistim
Gümüş kapak benim kurtarıcımdı süt içinde birikiyordu gögüs ucu çok çabuk iyileşiyor
Hoşbuldum teşekkür ederim onuda sürüyorum sütümü biraz azaldı sanki yaralar gectide acısı hala var
Evet acı oluyor,en çok ilk emmede
Tesekkur ederim.hosbuldum
2 günlük taze anneyim meme ucu yaraları için neler önerirsiniz?
Merhabalar aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun canım
Gümüş kapak ve Ayrıca lansinoh lanolin içeren kremide çok iyi gerçekten
Bebek doğru kavramayı öğrenene kadar devam ediyo malesef yaralar