Göğüste kitle

Kızlar az önce emzirirken fark ettim sağ göğsümde mandalinden biraz küçük elime bir kitle geliyor sizce nedir ağrılı korkmaya başladım şimdi kadın doğuma mı gidiyoruz yoksa göğüs hastalıklarına mı

Aynı durum bendede var sağ göğsümde sert genel cerrahiye gidiliyor diye biliyorum gitmeyede korkuyorum haftaya Allah izin verirse gitmeye çaliscam bende

Ben daha yeni fark ettim ya oğlum emiyordu taş gibi oldu damarları çıktı göğsümün o dakikadan beri ağrıyor çok kötü bende randevu alıp gideyim korktum

Acaba mastrit olabilirmisiniz benim sadece ora taş gibi damar flan yok öyle göğsüm sert değil sadece koltuk altimin orda sert

Mastır olmuşsunuz ağri atesde olabilir sıcak banyo yapın sıcak havlu koyun sertlik olan yere bebeğinizi emzirirken ovalayın dağilir inşallah ateş v.s olursa doktora gidin antibiyotik verirler

Mastit olmuştum diğer göğsümde ama hiç böyle değildi bu başka bişey sıtma fln tutmuştu hatta evde baya kötü olmuştum şuan çok ağrıyor yumru gibi armut gibi olmuş memem alt tarafı sis ve çok ağrıyor

Zannetmiyorum önceden diğer göğsümde olmuştum çok farklıydı

Mastit kizlar bemde gecen oldum korktum

Bilmiyorum belki gerçekten öyle ama mastit oldum çok kötüydü bu sadece elime geliyor ve ağrıyor onun ağrısı fln bu şekilde değildi sıtma da tutuyordum çok kötüydü

Benimkide agriyordu canım sicak dus al ovala bol bol gitmese görün mutlakq

Bende 3 adet fibroadenom var, ağrıyan meme kitleleri zararsızdır. Muhtemelen hormonlardan dolsyı olmuştur kendiliginden geçer. Uzun süre geçmezse genel cerrahi ilgileniyor

Deneyeyim tamam teşekkürler

Teşekkür ederim randevu alıp gidecem elle muayene ediyor mu röntgene fln gönderiyor mu acaba teşhis için

Önce elle muayene ediyor sonra ultrason istiyor ultrasonda çıkar zaten ama sütünüzü sağıp gidin ki daha net görünsün

Hiç bayan doktor yok erkek olsun istemiyorum utandım biraz o yüzden sordum teşekkür ederim

1 Like