Göğüste sütün bitmesi

Kızlar bebeğim emmiyor artık 3 günde bir bı defa sagiyorum oda ağrı olunca geçen sagdigimda 1 tatlı kaşığı anca çıktı ne zaman birakcam sagmayi doktora görünmek lazım mı bilemedim bilenler yardımcı olabilir mi

Bebeğiniz ne kadarlık

6 aylık olacak 6 gün sonra

Sut birikip kalirsa kiste ceviriyo canim ilk cocugumda 2 aylikken emmeyi birakdi sutumde yokdu akil edip sagamadim iki gosgusmdede cok fazla kist var emzirmedigim icin oldugunu soyledi doktor sut birikmesinden yani suanki ebbegimde birakdi emmeyi bende 3 gunde bi sagiyorum dedigin gibi cikiyo bendede tamamen bitene kadar sagicaz sanirim

Seninde ağrı oluyor mu ucu acıyor

Kist sorun mu peki… Geçmiş olsun canım

Bebek emmedigi icin hergunde sagim yapmadigimiz icin ucu aciyo canim . Kist sorun malesef ben 6ayda bi kontrole gidiyorum bi anda kotu huyluya cevirebilir diye yakin takibe aldi doktor her gittigimdede buyume ve artis oluyo ama 1.5 senedir kontrole gitmiyorum

Hadi ya bilmiyordum bu detayı canım kime gidiyorsun hangi bölüm çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın

Genel cerrahi meme bolumu canim gidip sende bi muayene ol en azindan ne yapacagini soyler

Anladım canım aynen bı gideyim ya aklıma takıldı benimde tşk ederim :face_blowing_a_kiss: