Ben aptamil kullandım bunsürece kadar ama kızım 5 aya girdiğimizden beri içmiyor doğru düzgün bende bugün golden goat aldım keçi sütlü ve anne sütüne yakın diye 2 no deneyecem bu mamayı kullanıp memnun yada memnun kalmayan oldu mu?
3 aydır kullanıyoruz 6 aylık olduk biz çok memnunuz güzel de kilo aldı bebeğim
Ben ilk 6 ay kızıma Aptamil verdim bu 5.ayın başından beri mamayı zorla içiyor herşekile giriyorum içirirken dedim heralde mama reddi yaşıyoruz bugün golden goat aldım ve kullandık onada aynı tepkiyi veriyor neden olur acaba??
Biberondan olabilir mi acaba
Meraba emin olun onuda denedim faklı biberon verdim onuda kabul etmiyor mama istemiyor ama ek gıda ürünlerini iştahla yiyor suyu içiyor ama mamayı asla istemiyor mama değiştim yine aynı biberon değiştim yine aynı bilmiyorum neden böyle yapıyor acaba ek gıdaya geçtiği için mi bunu yaşıyoruz
Yani ek gıda diyorsunuz da daha 5. Ayındayız tadımlar var zaten o da hepi topu toplasanız bir yemek kaşığı maks verebilirsiniz tadım dönemi yani doyumsuz ürün değil onun için yediği besinler doktor tavsiyesi ile başladıysanız. Mama reddi olsa başından beri içneyebilirdi . Mesrla ben kızımda doğdu doğalı 7. Ayına kadar meme reddi yaşadım şekilden şekile girdim sağıp çok verdim biberon beğenmedi biberon değiştirdim ama emmediği için yüksek ihtimal 7. Ayımız başı mamaya başladım doktor tavsiyesi ile ama onda da 3 4 çeşit almadı en son tak etti aptamil aldık ve onu da içmedi çizgifilm açıp biberondan ağzına sıkıp sıkıp verdim şimdi içiyor yaşına geldi o günden sonra böyle yaptım daha yeni yeni televizyon olmadan içer oldu . Tabi herkes kendine göre yöntem belirler malesef aç kalıyordu ilaç kullanıyor benim kızım zaten mamaya karıştırıyorum daha içmezse bizim açımızdan sorun olacak o yüzden çizgifilm ile vermek durumunda kaldım yani örnek olsun diye anlattım ama siz bilirsiniz şimdi baktırın diyemem tabi ama sesini duysa falan mesela belki içer kendiniz bilirsiniz tabi
Ben piyasadaki bütün mamaları denedim raporlu mamaları dahi denedim . Hipp ve sma içtiginde çok güzel çocuk kaka yapıyordu ama dediler çocuk her gün böyle cıvık kaka yapmaz golden 2ye geçtim bir aydır kakasını artık cıvık yapmıyor aksine katılaştı zor yapıyor. Ama dediler bebek kakası böyle olur kıvam olarak devam ediyorum kilo olarak da bebeğim zaten zayıf farketmedi yani kilosu aldırmadı öyle çok kilo
Onuda denedim ilgisini çekmiyor tv yani bakarken izlemiyor içmeye gönlü var ama nazlana nazlana içiyor yarın kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek ek gıdayıda emzirme danışmanın verdiği listeye göre uyguladım sizinde dediğiniz gibi bi yemek kaşığını geçmiyor tadımlık ama bu durumu ChatGPT ye sorduk ek gıdaya geçen bebeklerde mama reddi yaşanabiliyormuş ne kadar doğru tartışılır
Golden goat mı kıllanıyorsunuz ben onu kullanmaya başladım bu ay ilk defa çok düşüş yaşadık hatta gözaltları çöktü kızımın
Evet Golden goat kullanıyorum ama bize dediğin gibi bir yan etki yapmadi problem yaşamadım ben
Yok problemimin kaynağı mama değil kızım hasta oldu mamadan kaynaklı değilmiş hastalıktan dolayı mamayı reddediyormuş yeni yeni eski haline dönüyır
Rabbim şifa versin inşallah minnosuma kıyamam
Aynı sorunu bende yaşadım çok çektim mamadan doktorumuzun dediğini hatırladıkça hırslandım inat ettim pes etmedim göz teması kurdum konuştum hep oyuncaklarını göstere göstere mama içirdim 14aylık olduk birtek geceleri mama içiyor saat 11 de başkada içirmiyorum mamayı hiç sevmedi bütün mamaları denedim biberon değişikliği yaptım yine içmedi şuan gece içiyorsa benim sayemde bırakmadı ![]()