Görümcemden bomba teklif

Kızlar nişanı atan gorumcem bgn arayıp artık bizde kalmak istediğini söyledi çalışmak için eşimde gel takıl biraz çalışma gidersin sonra zaten dedi yok ben çalışmak için kalıcı gelicem eğer kabul ederseniz öyle gelirim yoksa asla gelmem bu köyden çıkmak istiyorum dedi ben şok tabi böyle söylenir mi :joy:eşim de gel gel dedi nedesin adam iş bul diyor fabrika çok dedim bende gel bir sene çalış sonra ben ikinciyi yapınca ona bakarsın dedim eşimde dedi yenge üniversiteye gitsin (kazanırsam eğer))kreş parasını sana veririz sen bak dedi bozuldu biraz yani nediyim daha diğeri de gelmek istiyor ders çalışmak için bizim evi uygun gormusler nediyimki daha ben

Başina bela olurlar kuzu ya rahat edemezsin inşallah gelmezler boşuna bozulur gelecekse işe yarasın kimse kimsenin bakıcısı değil bir aile içine girip düzen bozuyorlar eğer düşünecek olurlarsa

Eşimle bu konuyu çok konuştum ama böyle yapıyorlar insan nedesin gelmeyin istemiyorum mu ackk açık söyledim yani eşime bile lafını soktu kız bende gelceksen ikinciyi yaparım bak dedim ilkine o bakmıştı iki ay başta bir tur atcam demişti okeylemistik normal olarak valla herşeyi annelerine söylüyorlar sağolsunlar eltilerim zaten köyde reklam sıra bende

Valla gerekirse istemediğini düzeninin bozulacağını diyeceksin yoksa ezerler ..doğum yaptım ben 2kaynanam benim gardaslarim felan görmen lazımdı başıma toplandilar lohusa felan demediler kaynanamjn biri 10 gün kaldı o gitti oh diyemeden hastaneye düştük göbek enfeksiyonundan hala cekiyoruz 6gun yattık geldik kaynanam ariyo ebe gelecem kızı gormeden duramiyom yalana bak lohusa halimle ben pişirdim onlar yedi evime temizlik bile yapmadılar baktım olmuyo açıkça dedim çocuğum enfeksiyon kapmış kalabalık istemiyom düzelince gelirsiniz dedim gerektiği zaman demelisim bence tatlilikla söyle alttan alttan vur lafını rahat edemediğini kocanla baş başa kalmak istediğini felan duyur

Senin bu gorumce istemem yan cebime koy yapiyo resmen aklindaki o.

Ay çok geçmiş olsun kıyamam bebeğine odaklan şu an ondan önemlisi yok kaynanalar gerçekten eski kafa nedesen aslaa anlamaz ki ama gorumceleri hiç anlamıyorum bide sende iki kaynana hiç cekilmez n desen anlamaz he diyorum ben hep nederlerse he ama gorumceleri neblym sen bebegine dikkat et canm keşke kimseye hizmet etmeseymissin o lohusa halinle senden beklemeleri çok ayıp kendileri işe atlamalari gerekirken bide

Ay çözemedim Havva ablamm karı koca mahremi diye birşey var yaa nedesem boş

Nerde cnm herkes kendi derdinde helal etmiyorum …doğuma yakın gorumcemle arayı açtık bizde gorumceler çok fena sende mesafeni koy bence yüz bulamasinlar bunlar başımıza belalar birde seninkiler çok sacmaliyorlar utanma yok bunlarda benimkiler gibi yuzsuzlugu ele almislar

Aşkım zaten öyle sen de benm gibi arayı açmışsın helal olsun benm evli büyük görümcem bana bi güzel küfür etti ailesi ona kızdı ama bana da barış onla boşver huyunu biliyorsun ne derse takma dediler tabi ben öyle yapmadım daha kavga ettik görümcemle sonrada bidaha karismadilar bu görümcem ben karışmam etmem diyor ama asla öyle değil diğer eltimle aynı kedi köpek gibiler….seninkiler gelip sizde kalıcıyiz diyor mu

Benimki kendi estiği kuyuya düştü beni kocamla tutusturmaya kalktı yaptida zaten hamileyim kendimi savunamadigim için çok ağladım anasida gitmiş kızına demiş geride beni arayıp ben kimsenin ahini almak istemem eskisi gibi olalım dertleşelim tamammi diyor ben artık eskisi gibi olurmuyum mal yurduna koyuyorlar bizi…..ben konusmayinca çocuklarını tembihlemis yengenizin yanına asla gitmeyin görmemezlikten gelin dayilariylada konusmayinca benimkide muhattapligi kesti bende aynı şekilde aha kızım hastalandı gardaşini aramadi bile kapıma gelemez …ama gicikligina kayinnamin yanına geliyor aynı havludayiz sinir

Utanmazlar kaliciyikne demek ya sen anasimisin

Kız sen çok yakinmissin ya geçmiş olsun bacım mesafni bol bol koy aramaz ki kocanla nasıl arani bozdu merak ettim benimki de iftira atmıştı bana eşimde ona inancak gibi oldu ben hesap sorunca ben öyle birşey demedim dedi eşim sen bana böyle birşey demedinmi diyor yoooo sen yanlış anlamışsın dedi eşimde ne yalancı çıktın ya falan dedi ben vurdum eşimin yüzüne ama bana inanmadın ona inandın bak böyle olursun işte dedim ama dedim de asla birşey için seni inandırmaya çalışmam asla

Valla nediym bacim durduk yere nişanı bozdu çocuğun ahını almada iyidir ee yaşı da evlenme çağı kaçmak istiyo ev işi olsun onların dırdırı olsun günah keçisi benm ya

Uzunsa olsa anlattıyim sen benim yerimde olsan ne yapardın…..şimdi gorumcemjn bir arkadasi var beni tanımadığı halde baedak felan alıp göndermiş Allah razı olsun gorumcemgile gittik eşim oturuyo telefon oynuyo bu arkadaşı geldi bizi ilk defa göruyo bana bakiyo gözüyle eşimi gosteriyo geri bu nörüyo niye sürekli telefona bakihi felan diyo eşimde bu tuhaf oldu lavaboya gitti bu seferde kız kocan ne çok tuvalette duruyo hep böylemi deyip durdu evet abla dedim senin yerinde olsam ben kavga ederim bu ney öyle telefon tuvalet dedi gülüp geçtim neyse dedim kadın yabancı felan demiyo çok samimi davraniyo bizim dusuncemizde cıvık deriz ben o şekil.davranamam mesela eşimde sevmez o şekil davranani benim küçük oğlana şeker felan yollamış bu eşimde böyle lafı geçti tavuk ben getireyim dedi özellikle getirrim dedi ben soba cirpiyorum ama belim ayriliyo hamileyim ayakta duramıyorum eşimde arabaya bindi gitti bişey demeden bu tavuğu alıp götürmüş arkadaşıyla berabere sanayidede işi varmış ben duyunca aradım ben soba cirpiyorum yardım etmeden nereye gidiyon çok mu önemliydi sirasimiydi dedim kapattım görümcemi aradim işte aramiz çok iyiya ağladım abla gardasin yardım etmedi oraya geliyo böyle yaptı insan yardım eder öyle gider bide giderken insan gidiyom demezmi diye eşim geldi akşam kavga ettim bende haber vermediği için o kadinin hareketlerini begenmiyorum bide dedim baya tutuştuk gorumcemde akşamına gardasini ariyo farklı bir şekilde anlatiyo senin avrat böyle diyo.diye soyluyo benimkide ağzından kaciriyo arkadasini kiskanmjs diye sabahına aradı beni ki görsen neler soyluyo görümcem ben de yok öyle bişey diyorum ne bileyim benim görümce çok iyi kalpliymis bana çok iyilik yapmış felan ben diyo arkadaşımı aradım anlattim çabuk engelle gitsin sinemi dedim diyo bana Allah’ım şok oldum eşime dedim ablan böyle yapmış oda şok oldu arkadaşına anlatmasına bizi küçük düşünmesine sinir oldu eşimde ertesi günü geldi bizim eve çıktı eşimin yanında sen bana anlatmadinmi sen bana böyle demedimmi diye beni yalancı konumuna düşürdü eşimin abilerimin kendi kocasının annesinin yaninda eşim küstü bana bnde agladim kendimi savunamadim.mal.gibi baktım diye kaynana geri kızına demiş kizida ariyo ben senin ahını almak istemiyorum hamilelerin ahi çabuk tutar geri eskisi gibi olalım dertleselim arkadaş olalım

Uzun oldu ama en kısa bu şekilde anlatabildim​:blush:

Aynen özgurluk istiyo hanımefendi belli ama başka yerde yaşasin bence eşinle tekrar konuş bekar cahil kiz de birşey yapar felan olmaz bizim yanımızda de beni suçlarlar bakmadin etmedin mahsus yaptırdın derler de yada ikimizi suclarlar de sorumluluk almak kolaymi de

Arabozan diyoruz canm biz ona o kadına da sinir oldum cıvıkmis cidden sanane deseydin Bikere rahatlardin ağlama canım bide eşinin sana küsmesi ne ya. Digerlernin hoşuna gider sadece korktu ahını alır diye sende deseydin bana yastığının yaşamadan ölme o görümce evli mi gorumcesi yu

Ay çok dedm gülüm valla anlamıyor günahtır diyor yazık kıza diyor :((

Aynen evet evli 3 kızı var kocasını parmağında oynatiyo görmen kazim arkasında gezer tin tin bir küssün eli ayağına dolaşır kocasının ..kaynanasını kokuttu gorumcelerini kokuttu kocasini hiç biriyle konusturmuyo valla hicbisey demedim canım Allah bildiği gibi yapsın

Ayyy bu kocanda bir alem ya asıl size yazık günah