3 aylik bebeğimin gözleri çok çapaklaniyor siliyorum yine ayni yaşayan varmi anne sutu ile siliyorum yine ayni oluyor
Göz kanalı tıkalıdır doktora götürün
Şuanda bi göz salgını var sanırım . Benim 11 aylık bebeğimde öyle sarı sıvı akıyodu şimdi çapağa döndü.
Çayla silin temiz bir bez yardımıyla geçer inşallah
Ne yaptınız götürdünüz mü doktora bebeğinizi
3 aylikken bizim de basimiza gelmisti suan 4 aylik olduk. Ben suyu kaynatıp ilik hale getirip makyaj temizleme pamugu ile siliyordum. Ve serçe parmağımla goz kanallarin oldugu yere bastırıyor ve masaj yapiyordum . Bir iki kere de demlenmiş çay ile silmistim. Yanliz pamukla silerken tek seferde silin gozune birdaha degdirmen bn dok. Goturmeden 4 gun icinde yok ettim . Bu capaklanma cogu bebekde oluyor . 2 secenk var ya enfeksiyon yada goz yasi kanalari tikalidir.7 gunden fazlaysa bi dok. Goturun .
Anne sütü kanalları tıkıyor anne sütü ile silmeyin dedi doktorumuz. Ilık kompres yaptık biz çay olur ılık su olur pamuk yardımı ile bir de masajlar var internetten bakabilirsiniz goz masaji
Serum fizyolojik sıkabilirsiniz bi damla
Evet götürdüm alerjik bir bebek dedi kokulara tozlara karsi dedi hapşırma öksürme varmi dedi evet dedim göz yaşarması ve capaklanmanin sebebi alerjik dedi. Kıyafetleri ne yastigina falan yumuşatıcı kullanma parfüm sıkma falan dedi İnşallah gecer dikkat edildigi surece azalacağını söyledi
7 gunu çoktan geçmişti bizim ki 3 hafta olacak nerdeyse azaldigi gunlerde oldu ama genel olarak hep vardı once yeşil yeşildi sonra sariya dondu. Doktora goturdum alerjik dedi belli bir sure sonra kendiligindje geçer şurupları var ama dsha küçük yazmayayim dedi tamam dedim şükür simdi bugun azaldi baya
Benim kızımda olmuştu gözü akıyordu siliyordum hemen siler silmez akıyordu tekrar çok çekti doktor açtı gözünü açıldığında 10 11 aylık vardı benim kızda büzmece vardı kırkı çıkınca gözünden süzdü
Geçmiş olsun
Benim.kizinda oluyordu doktor krem verdim 3 4 kullanımda geçti denemek istersen atarım resim
Him iyi o zaman .