Göz çevremdeki beyaz benekler

Merhaba hanımlar benim göz çevremde uzun zamandır şu şekilde beyaz yağ bezeleri var daha önce hastaneye gittim gözüme çok yakın bir noktada çıkmıştı doktor steril bi şekilde enjektörle çıkardı fakat tekrarlıyor ve herhangi bir tedavisi yok dedi . Şimdi yine aynı şekilde hatta gözümün içinde çıktı kaşınıyor sürekli. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne yaptınız geçirecek bı çözüm buldunuz mu yüz için yani . Gözümdeki için hastaneye gidecegim.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle :cherry_blossom: bahsettiğin bezelerin adı kapalı komedon olarak geçiyor ve bunlar için uygulanan asitler var (Retinoid en etkilisi özellikle) onlar kullanılıyor ama emziriyorsan kullanabilir misin bilmiyorum bu şekilde araştırırsan çözüm bulursun belki :four_leaf_clover:

Gözünün ordaki için bir şey diyemem ama ona kesinlikle doktora git :pleading_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım . Aynen gözüm için doktora gitcem . Ama önerdiğiniz asiti de eşime sorayim bı kullanıp kullanamayacağımı , bebeğim 13 aylık muhtemelen kullanabilirim . İnşallah faydasını görürüm beni çok rahatsız ediyor​:face_with_peeking_eye:

Eşin ne iş yapıyor canım bilgisi yoksa çok araştırmaz belki :see_no_evil_monkey: chatGpt ye sor her şeyi söyler sana hatta emziren anneler için marka öner de yine öneriyor benim elim ayağım valla :joy::see_no_evil_monkey:

Ay bende hiç kullanmam ya herkes kullanıyor :face_with_peeking_eye::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: eşim eczacı teknisyeni bilir o :joy: ama bu bezeler için ne kullanmam gerektiğini hiç söylemedi bir iki Krem yaptı kendisi fayda etmedi. Bide bunu isteyim getirsin :head_shaking_vertically: