Merhaba ikiz bebeklerim 34 haftalık dünyaya geldiler şu an 25 günlükler prematüre ve erken doğan bebeklere yapılması önerilen rop muayenesini yaptıran var mı kaç kez gidilmesi gerekiyor ne oluyor bilgisi olan var mı biz bugün gittik 3 hafta sonra tekrar gelin dediler
Benim bebeğim de 600gr doğmuştu belli araliklarla biz de gidiyorduk göz damarlarına bakıyorlar doktorlar aletlerle malesef bebekler için biraz zor bir işlem ağlayarak çikiyorlar baya bir zaman oldu biz gidiyorduk şu an 13 yaşinda kızım hala aynımı bilmiyorum
Merhaba benim bebeğim de prematüre. 1 yaşına kadar 4 kere gittik. 6 ay sonra tekrar gideceğiz.
Benim bebeğim de 34 haftalık doğdu. 30 günlükken bir kere gittik sonrasında 3 hafta sonra bi kez daha kontrol edildi. Sıkıntı olmadığını, 1 yaşında tekrar kontrol ettirmemiz gerektiğini söyledi. Muayene sırasında sizi içeri almıyorlar, damar gelişme durumu bizim iyi olduğu için çok kısa sürdü muayeneler
Evet hala aynı göze aparat takılarak bakıyorlarmis içeri kimseyi almıyorlar bebekler için biraz zor
Biz 1 kez gittik daha kaç kez gideceğiz bilmiyorum hayırlısı olsun
Aynen bizide 3 hafta sonra tekrar çağırdılar inşallah son olur bi sıkıntı olmaz 6 kez gittik diyeni bile duydum gitmeden önce endişe ettimistim ama dediğiniz gibi kısa sürüyor