Göz rengi Anneler

Merhabalar anneler buraya diğer uygulamadan geldim doğum yaptığım için ilk sorum göz rengi olacak şuan 50 günlük olduk ilk doğduğunda koyu mavi renkli gözleri bariz mavi olduğu belliydi şuan gri mavi yeşil karışımı bir mavilik oluyor bakıyorum bir yeşilleniyor bazen gri mavi oluşuyor arasında ufak tefek ela kahve çizgiler oluşuyor o kadar değişiyor ki ışıktan ışığa günden güne sizce ne renk olur fikrinizi almak istiyorum bu ara da eşimin göz rengi cam gibi yeşil ben kahverengiyim eşim sarışın

:two_hearts:

Bizimde kucukken surekli degisdi goz rengi bi ara yesil oldu resmen burda 60 gunlukdu. Suan 9 aylik mavi gozleri benim ve buyuk kiziminda mavi. Ama resimde renk degisikligi olabiliyo telle alakali sanki elaya donecek gibi duruyo sizinkide. 6 aya kadar degisiyo goz rengi

1 Beğeni

Ela veya kahverengi olacaktır. Doğduğunda bi çok bebeğin gözü renkli olur zaten. Oğlumunda maviydi sonra yeşil oldu şuan ela 16 aylık oldu bu saatten sonra dönermi bilmiyorum.

Öncelikle Allah analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah 9.ayda tam rengi oturuyor eşim ben kahve gözlüyüz benim güneşte ela gibi oluyor oğlum gözleri dogdurunda simsiyahti açık kahve koyu kahve oldu şuan 7ay 5 günlük kahverengi gibi

Benim oğlum da öyleydi şuan kahve gibi duruyor ama güneşte yada dikkatli baktığında ela gibi açık yeşil gibi görünüyor ela yeşil karışık olabilir sizde de bizim 5. Aydan sonra donmeye başlamıştı oğlunuzun daha erken oturabilir göz rengi

Maşallah ne tatlı Allah bağışlasın :blue_heart: bakalım şuan mavi yeşil gri tonları gibi ışıktan ışığa çok değişiyor

Sanırsam daha dönmez ama bizim babanın yeşil gözleri belki Çakır ela kalabilir

Teşekkür ederim amin sizin de Allah bağışlasın :palms_up_together:t2: insan bir sabırsız oluyor merak ediyor

Oğlan değil kız :smiling_face: saçları olmadığı için erkek sanılıyor

Kızımın gözleriyle aynı renk şuan 9 aylık, ilk doğduğunda maviydi bu renge döndü ve kaldi açık renkli kıyafetlerde yeşil olduğu çok belli

Blzde de önce maviydi bakalım diğer aylar nasıl olacak o kadar farklı bir renkki çözemiyorum