Gözde akıntı ve çapaklanma

Kızlar hayırlı günler oğlum 24 günlük ta ilk günlerinden başlayan çapaklanması vardı yenidoğan doktoru Teramisin göz pomadı ve obramis damla kullanmamızı önerdi o günden bu güne kullanmama rağmen oğlumun gözleri halen sarı sarı çapak tutuyor ve akıntı geliyor bunu yaşayan var mı ne yapmalıyım bir öneriniz var mı :pleading_face:

Benim bebegimde öyleydi bayat çayla sil dedi çocuk doktorumuz yaptım geçti gitti şükür

Bu konuya göz ata bilirsiniz​:white_heart:

Bir de bunu deneyeyim teşekkür ederim :two_hearts:

Tamam teşekkür ederim :two_hearts:

Bu kremleri fazla kullanma ama cnm doktoruna danış kaç gün kullanacağını birde göz yaşı kanallarına masaj uygula bebişin hergün sabah kaynatılmış ılıtılmış su ile sil biz FUCİTHALMİC jel kullanmıştık o 2 günde geçirmişti doktoruna danışabilirsin

Ben de ılık suyla siliyorum aynı zamanda birde söylediklerimi kullanıyorum sizin dediğinizi de bir şey sorayım teşekkür ederim

Benimki de oyle anne sutu damlattim doktora gittim netira goz damlası verdi cok şükür biti.sadece tek bi gozunde yaşarma oluyordu goz masaji yaptim bilmiyorsan YouTubtan da bakabilirsin doktor geçmezse ilerde amelyat dedu bazi bebislerde geçiyor Benimkisi gecti