Kızlar size bi konuda danışacaktım belki aranızda yaşayan vardır yada çevrenizde vardır
Benim kızım erken doğdu 31+5 de doğum yaptım prematüre olarak doğdu 1 senedir düzenli kontrolleri herşeyi yapılıyor en son çocuk doktorumuz gözünde hafif içe doğru kayma olduğunu söyledi göz doktoruna bi gidin görsün dedi zaten göz doktoru da ilk doğduğunda kontrolünde 1 yaşında tekrar istemişti ama daha gitmedik önümüzdeki ay gidecez böyle bi durum yaşayan var mı aranızda çünkü benim içim içimi kemiriyor inşallah düzelir demek geliyor sadece elimden
Merhabalar bu durumu biz yaşadık. Ama bizde erken doğma öyküsü yoktu. Doktorların hepsi erken mi doğdu diye sormuştu. İki gözünde de kayma var demişlerdi. 4.ay da doktora gittiğimiz de çok erken bir şey söylemek için demişti yok demişti daha küçük demişti. Ama biz farkediyorduk vardı 6.ayda tekrar gittik başka bir doktora malesef evet var hemde çok bariz şekilde dedi. 9.ayda gelirsiniz ameliyat olması lazım dedi. Kendiliğinden geçmez felan demişti çok korkutmuştu beni doktor.Çok ağladım çok üzüldüm çok dua ettik elhamdülillah 9.yda gittiğimizde yok denecek kadar azalmış dedi 12.ayda gittiğimizde maşallah beyin gözü koordine etmeyi başarmış geçmiş demişti doktor. İnşallah sizin durumunuzda geçicidir üzmeyin kendinizi bana doktor kesinlikle geçmez ama şifayı veren Allahtır ümit kesilmez demişti. Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Birde bizde tek gözde var kayma ikisinde yok prematüre bebeklerde de olması normalmiş göz kasları biraz daha geç gelişiyormuş canımı sıkmak istemiyorum ama illaki aklıma takılıyor öbür ay zaten gidecez doktora çok dua ediyorum inşallah bişey çıkmaz diye korkuyorum ya rabbim kimseyi evladıyla sınamasın zor çünkü doğduğundan beri çocuk hep doktorda isyan etmiyorum çok şükür sağlığı yerinde ama ne bileyim işte üzülmemekte elde değil
Evet sizi çok iyi anlıyorum hatta bende ilk öğrendiğimde buraya yazmıştım vaktiniz varsa bakabilirsiniz eski gönderilere" Gözde şaşılık" diye başlıkla açmıştım. AMA olumsuz konuşsalar da Allah isterse olumluya döndürüyor. Bana olumsuz konuşan doçent doktordu öyle asistan felanda değil. Gönlünüzü ferah tutun, geçicidir Allahın izniyle Bizim kız bazen yakına bakınca gözleri kayıyor gibi oluyor sonra göz kendini topluyor ama doktorlar bir şey yok demişti en son kontrolde.
Hiç düşünmeden insanları nasıl korkutuyorlar ya çoğu doktor böyle bazıları çok acımasız ve herşeyde hemen bi ameliyat etme hevesleri var hemen ameliyat edip başlarından savmak istiyorlar
Kesinlikle size katılıyorum, bir ameliyat sevdası sezmiştik. Özelde de doktora götürdük oradaki doktor buralarda ameliyat kesinlikle önermem küçük yerler burası demişti.