Kızlar 20 günlük bebeğim bugün ağladığında gözü yaşarıyo. Normal mi acaba
Normal tabiki hatta iyi bile. Benim oğlumun gözyaşı kanalları tıkalıymış 3 aylık olduk yeni yeni açıldı da yaşarmaya başladı
Yaa öylemi. Büyükler diyo kırkı çıkmamış bebeğin yaşı akmaz falan. Bende korktum valla bişeymi oldu diye
Büyükler çok biliyor doktor kontrolünde sorarsınız ama bence iyi bir şey
İnşallah ya
Banada diyorlar kırkı çıkarsa ağlamaz yatar fasa fiso yani
Banada banada ah diyom keşke
Hee aynen çok yatıyo… 40ı çıktı bizimki canavar oldu uyumuyor yatmıyor kucakta gezecek anca
Hayr canim normal deil goz kanalları tıkalı ilk 3 ay gözyaşları olmaz muhakkak goz doktoruna götür goz damlasi verecektir vermesede goz masaji yapacaksın onu sana gösterecektir bnjm oglumda öyleydi 12 yasa kadar suresi oluyor bazi bebekelr düzelir bazıları yaşarir düzelmeswe 12 yasta ameliyat oluyo cok sukur biz iyileştik hastaneye kessinlikle götür canm hatta gidene kadar YouTube dan yeni doğan göz masaj falan yaz cikar masaj yap.ve sütünü damlat en azindan gidinceye kadar @Aynur
Ay bilemedim ki aile hekimindeki ebeye sordum normal dedi ama anlamadım. Dün oluyodu aslında bugün yoktur. Birde dün ilk kez banyo yaptırdık. Acaba ondan mı kaynaklı dalin kullandık falan
Ne demek ilk 3 ay gözyaşı olmaz benim oğlum daha 3 ayı bitirmedi gayet de ağladığında göz yaşı var, yorulduğunda gözü de yaşarıyor. Doktorlar da gayet sağlıklı dedi
Göz kanallarının tıkalı olması zaten sorun. Tıkalıysa masaj yapılıyor damla veriliyor. Kadın gözü yaşarıyor demiş yani tıkalı değil. Ne güzel işte. Yanlış yönlendirme yapmayın.
Goz doktoruna götürmek daha.saglikli olur bnde oyle söylediler @MucizeBebek admincim bakarmisin sen bilirsin sence?
Olabilir canim ben bu göz yaşarmasi icin sürekli goz doktorunda takipliydjm yanlış bilgi deil basima geldiği için ben de arkadaşa söyledim
Göz yaşarma da yaşadık çapaklanma da yaşadık ve ikisi icin ayni damlayı verdi yaşardıgi için de goz masaji yap dedi bazi bebeler de geçiyor dedi gecmezze ameliyat gerektirir bende devamlı yaptım.cok şükür geçti o.yuzden siz de bence bi GÖZ DOKTORUNA gidin
Göz yaşıyla karıştırıyor olabilirsin. Bende oğlumu ağladığında gözünden yaş gelmiyor diye götürdüm kanallarımı tıkalı acaba diye. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olsa gözü sulanır dedi. Bizim 5 aylıkken gözünden yaş gelmeye başladı. Devam ederse bi doktora görünün.
Kız 40 tan sonrandaha beter oluyorlar büyük oğlumdan biliyorum
Yeni doğan bebeklerde genellikle gözyaşı bezleri henüz tam olarak gelişmediği için ilk haftalarda ağladıklarında gözlerinden yaş gelmez. Ancak 20 günlük bir bebekte gözyaşı gelmesi normal olabilir, çünkü gözyaşı bezleri gelişmeye başlar ve bazı bebekler bu dönemde gözyaşı üretebilir. Bebeklerin gözlerinden yaş gelmeye başlaması genellikle doğumdan sonraki ilk 1 ila 3 ay arasında olur. Eğer gözlerde sürekli bir akıntı ya da kızarıklık fark ederseniz, göz kanalı tıkanıklığı gibi bir durum olabileceğinden doktorunuza danışmanız iyi olacaktır.
Ya çok sağolun. O zaman bi kaç gün daha takip edeyim götüreyim olmazsa her ihtimale karşı