Kizlar 3 4 gundur gribim ates falan yok sadece vurun akintisi 2.5 aylik bebegimede bulasti bugun burnu tikanik serum yaptim aspiratorle temizledim bice calpol verdim ama daha yeni basladi cabucak atlatsin doye ne yapmaliyim bide ben gripken aapirator yaptim bulasir mi daha cok benden baska yapcK yok cunku
nebülizatörle serum buharı verin daha rahat nefes almasına yardımcı olur başka yapacak bir şey yok maalesef sık sık burun temizliği
Bende kaç gündür aynı durumdayım grip olmuşum sesim kısılmış bebeğime bulaşır diye korkuyorum onunda bi kaç gün burnu aktı ama şuan akıntısı yok fakat çok çabuk tıkanıyor bende serumla aspiratörle açıyorum korkuyorum bulaşır diye ama dediğiniz gibi yapacak başka kimse de olmayınca mecbur kalıyoruz inşallah bulaşmaz
Bulasmıs zaten daha cogu azı yok bence. Bizde ana ogul ucuncu ayımızda grip olduk on bes gun surdu hergun temizliyordum burnunu. Yapılacak baska birsey yok. Calpol de vermeyin ateşi olmadıgı surece. Bobrekleri karaciğeri gereksiz yere yormayın. Gribal viruslerde calpolun herhangi bir iyileştirme etkisi yok.. Gecmis olsun.
Benim oğlumda olmuştu sürekli burnunu temizledim açtım ve sık sık emzirdim baş ucuna yarım soğana karanfil batardım koydum böyle yaparak düzeldi ama sık sık bol bol emzirdim emmediği zaman sağdım biberonla içirdim çok şükür atlattık bizde ateş olmadı
Çok sık emzirin em etkili ilaç sizin sütünüz.burnunu da sık sık temizleyin.calpol vermeniz de doğru ateşi olmasa da ağrısı halsizligi olabilir bu ona iyi gelir gecmis olsun![]()
Sutum kesildi benim mama verjyorum ![]()
Sağlık olsun güzelce besleyin o zaman ![]()
Bizde aynı sekildeyiz. Doktora gittik bende mama veriyorum bebegim 6 aylık doktor surekli burnunu temizle ve sabah ogle aksam olacak sekilde ağrı kesici ver dedi sürekli burun temizliği iyilestirir