Grip ve balgam

Kiad merhabalar dr buhar verdi ama cocukda cok balgam var 15 aylik nasil yok edicem cok rahatsiz oluyor burnu cok dolu ama kesinlikle temizletmiyor temierken agliyor daha cok doluyor burnu

Bizimde balgamımı bi türlü geçmedi. Bi kere grip oldu iyileşti 3 güne ama balgam 1 aydır var. Ramazanın sonuna doğru çocuk doktoruna götürcez bakalım belki ilaç verir . Burnunu temizliyorum sırtına vuruyorum ama çıkmıyo balgam. Kusarakta atmıyor

Bna temizletmiyoda

Ben dilimi ısırayım burnu tıkanıyor ya elimdeki şırıngayı görünce gülüp burnunu uzatıyor. Şimdi bunu dedim ya daha da temizletmez :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bizde dört gündür mahvolduk

Ciğerine inmiş , bronşit başlangıcı dedi doktor . Çok üzüldüm

Antibiyotik şurup, grip soğuk aldiginligi şurubu verdi . Düzenli kullanıyoruz iki gündür . Buhar makinası aldım, günlük 4 kez 5 dk boyunca veriyorum, onun dışında burnuna ayriyetten serum fizyolojik sikip temizleme aparatı ile açıyorum. Çırpınıyor ama rahatlıyor sonrasında

1 Beğeni

Hadi ya çok geçmiş olsun canım ya​:woman_bowing:t2::woman_bowing:t2::woman_bowing:t2::pensive_face: öksürüyor muydu

1 Beğeni

Benimki cok enegl oluyor dun burnu kanadi bu yuzden

1 Beğeni

Teşekkürler canım

Çok fazla terliyor benimki , sürekli üst baş değiştiriyorum o süreçte mi usuttu artık bilmiyorm, hır hir nefes alıyordu , sonra öksürük başladı

Bugün bir tık daha iyi çok şükür , keyfi var

Ne mama ne yemek yedi, anne sütü bile almadı iki gündür . Üzüntüden gitmiş bile olabilir :frowning:

Eşiniz tutsun sizde bir elinizle alnından tutup diğer elinizle de aparatı tutarak yapın .

Tüh ya biz komuşmayalı o kadar oldu mu hiç bahsetmedin :pensive_face: iyi olsun miniğim benim hasta olmasın bebeklerimiz . Hemen iştahları gidiyor . Biz koca insanlar bile hastayken bişey yiyemiyoeuz onlar nasıl yesin tabi.

Şimdi iyi olmasına çok sevindim . Hırıltı olunca genelde ciğere inmiş oluyor :woman_bowing:t2:

Aynen canim, bende hasta oldum bademcigim kulağım sırtım ayrı ayrı ağrıyordu yorgunluktan , kendisi iyi olunca bende düzeldim, bebeler hasta olmasinn:(

1 Beğeni

Amiiiin :palms_up_together: belkide virüs kaptınız canım ya​:pensive_face: sanada çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım, belki de . :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

çok çok geçmiş olsun Allahim şifa versin :folded_hands::folded_hands:terleme benim kizimda da çok fazla özellikle ense ve baş kısmı saçları bile şu icinde kaliyor o kadar sıcak olmamasına rağmen anlamış değilim.

Buhar makinesinin icine ne koyuyorsun

Bizde 10 gundur hastayiz kulaklari enfeksiyon kapmis balgamli oksuruk grip kusuyodu kusmasi gecti ilacda icmiyo meywe suyuyla iciyorum anca antibiyotik wermis doktor onu iciyoruz entoragermina almayi dusunuyorum bagirsak floransleri kotu olmasin diye antibiyotik bozuyomus desteklemek amacli

Çok teşekkür ederim , yaz bebeği olsugundan mi bilmiyorum ama üstüne kıyafet giyerken hep feryat figan durumdayız , çıkartırken hiç sorun yok ama giydirmeye gelince evde kıyamet kopuyor . Terlemesi böyle gider heralde .

1 Beğeni

Sağlık ocağından serum ve rontokol yazdirdik onlardan koyuyorum canım

Ben mecbur antibiyotik kullaniyorum ciğere inmiş üşütme çünkü :frowning: geçmiş olsun size de canim

Sizede gecmis olsun bende mecbur basladim kulaklari enfeksiyon kapinca bagirsak floransi kotu olmasun diye entoragiermina kullanmaya baslicam

1 Beğeni