Ayy güncellemeyle foruma girdikten sonra sürekli internet hatası alıyorum atıyor bir konuya foto ekliycem 10 oldu attigi yukletmiyor @admin özür dilerim emegigne sağlık ama guncellemeden önce çok daha güzeldi uygulama en azından bana göre öyleydi yani önceden netim az da olsa hiç böyle hatalar almadım aha 15 ay olacak kullanali ama bu kadar çok sorun yaşamamıştım ki kendi netimede değil sürekli wifi bağlıyım yani
Bendede aynı sorun var guncelledigimden beri
Aynı sorun bende de oluyor acabaa internetemi sorun var diyordum sizde de varmiş
Bide çok reklam var her konu degiştirdimde reklam çıkıyor
Evet katılıyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman 2 kere atmıştı sabredip 3.de denedim oldu ama form su gibi akıp gitmiyor engebeli bir yol gibi oldu biraz ![]()
Hmm çok agresif internet kontrolü yapıyor uygulama biraz gevşetirsek sorun çözülecek. Bir sonraki güncellemede düzelteceğim
Sürekli wifi bağlıyım ama vallah gına geldi inşallah kısa sürede düzelir yani heer girdiğimde en az 3 kere atıyor
Bende de aynı sorun admin hanimcim, bazen hiç giresim gelmiyor çok özür dilerim ama :((((
Ya benim eski hesabımda mesaj bölümü vardı hatta gurup vardı neden şimdi yok bu profili yeni oluşturdum için mi acaba
O sırada uygulamayı güncellerim diye aklı çıkan birisi ![]()
Ay keşke güncellemeseydim bir heves guncelledim eski daha iyiydi yani teması bile çok daha güzeldi
@admin reklamlar çok fazla var birşey yazarken bile sürekli reklam oluyo önceden hiç olmazdı
Bence farkli temalar olsaydi kendimiz istedigimizi koysaydik guzel olurdu ewet guncellenince kotu oldu mesj yazarken bile reklamin araya girmesi cok sacma bisey olmus ![]()
Alismisim reklamsız olmasına birden karşıma çıkınca reklam korkuyorum
Aynen
bu da ne oluyorum
Aynen bendede çok oluyor İnternet çekmiyor sanıyordum bende ama bugün dikkat ettim sadece bu uygulama da yaşıyorum bu problemi
Bende guncelleyemiyorum cok ugrastirici olur diye böyle baya keyifli umarım düzelir sorunlar