Gündelik ev işleri

Kızlar merhaba 10 günlük lohusayim sezeryan oldum kendimi iyi hissediyorum bulaşık çamaşır yemek vs yapabiliyorum ağır kaldırma dan dikkatli bir şekilde doğumdan 3 -4 gün sonra toplanmıştır zaten hemen siz ne zaman yapmaya başladınız ev işlerini acaba birde bebeğim zil telefon sesi vs uyanmiyor acaba elektrikli süpürge çaliştirsam sorun olur mu acaba

1 Beğeni

Ben 2 hafta sonrasında yapmaya başlamıştım tabi az olacak şekilde kendimi yormayarak
Bebekler süpürge sesini çok sever benim bebeğim hiç uyanmaz süpürge sesine :heart_eyes:

Bende 5 gun islerimi yapmaya basladim ama supurge hemen kullanmadim dikkat et bak agrin olur daha iç yaran var . Supurgeyi hep acdik biz sesine uyuyodu hatta ama direk yaninda calistirma baska odada calistir bi bak supurerek oldugu yere gel korkmuyo ozaman

Elektrıklı süpürge sesı anne karnındakı sesmiş öyle duymuştum . Benım bebegım hiç rahatsız olmuyo robotu fılan da çalıştırınca sesınde uyuyor hatta :melting_face:

Bende 4. Gun kendımı ıyı hissetmeye başlamıştım . Yavaştan makıneyı boşalttım herseyı yapıyordum ağır kaldırmayacak sekılde . Kendını kasma ama dıkkat de et Tabıkı

Pazartesi ameliyat oldum,salı günü çıktık hastaneden.Hiç ağrım olmadı o gün.Eczacı normal doğum olduğumu zannetti gördüğünde. Ama hepsi serumla verilen o guzel ağrı kesiciler sebebiyleymiş :slight_smile:
Çarşamba evde dinlendim ,perşembe esim işe gitmek zorunda kaldı ve tek olarak kaldım evde.Lohusaligimi da tek hallettim.
Bol hareket iyi gelecektir.
Sadece dikiş yerine iyi bakın,bir de orta ağırlık bile olsa elinizi sürmeyin.
Elektrik süpürgesi sesine uyanmaz ninni gibi gelir.

Ben eşime yaptırdım :grin: 40 gün sonu kendim yaptım. Valla gelenim gidenim olmadığı için çok ev işlerini biraz salmıştım

Ben normal dogum yaptım ama sezeryan gıbı oldu cok zor gectı dogumum . 3 gun basladım ıs tutmaya camasır fln tasırken canım acıyordu zorlanıyordum ama yıne de yaptım kaynanama bırakmak ıstemedım. Kımseye muhtac olmayım dıye butun ıslerı kendım yaptım. 3 gunun sonda zaten kaynanm kendı evıne gıtıkımsede gelmedı bn tek basıma herseyı yaptım ınanırmsınız hamılelıktr yatıyordum bazen ıs tutmuyordum. Lohusalıkda o kadar temızdım kı kendım sasrdım eve paspas da atım camasırları da yaptım ymk de yaptım ve ınt. Gırıp kendıme dk bası tulmba tatlısı yaptım her seferınde bebek burnumdan getırıyordu ama bn yıne yapıyordum :joy::joy::joy:ha suan 2 aylık olduk ama hala canım acıyor nasıl dııkıs attılarsa tuvalet sorunum hala devam edıyor sankı popomu da dıktıler :joy::see_no_evil::speak_no_evil: sız sız olun popodan parmak atırnan bn hala kendıme gelemedım​:speak_no_evil:elektirikli suourgeyı fln ben 10 gunlukken fln yanında acıyordum dırek. Hatta bn mutfakta ıs tutarken kızına esra erol acıyom benım yerıme o baksın dıy. :joy:sese alıskın kalabalık ortamda daha sakın .