Kızlar her Filistin Doğu Türkistan haberini görünce zulüm altında gördüğüm insanlar beni derinden üzüyor mahvoluyorum ya boykot yapıyorum bazı çevrem boykotumu eleştiriyor sokmasinlar ürünü almayalım diyorlar sanki kalbime hançer saplanıyor…o çocuklar beni öyle etkiliyor ki psikoloji falan kalmadı yani ne yediğim içtiğim hiçbir şeyden mutlu olamıyorum yani ülkemde olanlar dahi ama boykotu lütfen elden bırakmayalım![]()
![]()
Oğlunun kemiklerine sarılıp ağlayan Anne beni mahvetti
Rabbim yardimcilari olsun herkes kendinden sorumlu boykot yapmayıp bahane bulanlar ülkeye sokmasınlarmış sende alma bu kadar basit
Bu zihniyet cehalet devri ve bu devirde özgüvenli cehalet olmuş heryerde helal de var haramda içki harqm ama bazı yer satıyor bazı yer satmıyor o zaman onada bişi denilsin bır gofreti ayrı ayrı üreten fabrıka ülke var sen bizzat gidip boykot olanı alıyorsan bu aptqlık ve samimıyetsızlık oluyor kendımıde dahil ederek soyluyorum ülkeye her yasaklı şey gırıyor onlara neden bişi denilmiyor iş boykota gelince sokmasınlar derler bu sadece bir bahane ve o acılı kardeşlerime gelince onlar bu dünyada ALLAH için islam için sabır edıyorlar buda ALLAH katında onlqrq cenneten en guzel yer verilecetir elhamdulılah onlar mutlu onları bu duruma sokanlar cennet yüzü gormeyecek ALLAHIN izniyle biz duamızı yapacagız elimizden ne gelıyorsa yapıcagız gerisi taktiri ilahi ondan gelen herşeye elhamdıllılah zirra RABBIM onları bızden cok sevıyor. Sevıyorkı boyle güzel bir şerefi gazzeye doğutürkıstana nasıp buyurdu islam için savaşmak yaşamak sabır etmek her şanlı müslümana nasıp olmuyor .