Gündüz uyku süresi

Kızlar merhaba, bebeğim 47 günlük. Bu dönemde bebeklerin gündüz uykusunda tek seferde ne kadar uyuması gerekir? Kaç saati geçmemeli? Bilgisi olan var mı?

Bizde 47 gunluguz 3 haftadir gunduz uykusu onceki gibi degil surekli uyuyodu ilk zamanlar suan gunduz 1 kere derin uyuyo 2.3 saat arasi onun disinda kisa kisa uyuyo normalde nekadar nasil olmadi bende bilmiyorum sizin uyku duzeniniz nasil

Sabah 7gibi uyaniyor, 9-9buçuk gibi tekrar uyuyor ve dediğiniz gibi 2-3 saat uzun tek uyku bu oluyor. Sonrası hep kısa kısa dalip uyaniyor. Acaba bu tek uykunun bu kadar sürmesine izin vermemek mi lazım?

Bu hesabı tavsiye ederim :hibiscus:

Okumayı seviyorsanız buna da göz atabilirsiniz.

Aa olurmu 1 aylikdan sonra artik yenidogan sayilmiyo gece ve gunduz uykulari uzun olucak 2 saatte bir uyandiriyoduk onu yapmiyoruz uyku duzeni olucak artik ben hic uyandirmiyorum

Çok net olmuş bu sayfalar, aradığım şey buydu benim de.

Emzik kullanıyormusun Cnm ben bu aralar düşünmeye başladım durmuyor çünkü yarın Alicam bi tane birde emzirmek için bende uyandirmiyorum zaten bı saate bir kalkiyor bazen bir buçuk saate bir bazen yarım saate bir gaz dan dolayı geceleride aynı ilk defa dün akşam dokuz dan ,12 ye kadar uyudu üç saat olduğu için ben emzimeye kaldirdim yanlismi yaptım acaba 36 günlüğüz

Bende kaldirmiyorum zaten kendi sık sık uyanıyor sadece dün uzun uyudu kaldırdım

Dedigim gibi yenidogan degil artik sarilik sorunuda yoksa kaldirma canim arastirdigim kadariyla 4 saate kadar uyuyabilir artik uyandirma ki artik uyku duzeni olsun. Emzigi ben dogdigundan beri veriyorum

Tm cnm sarılık olmadı ama saat başı uyanması hala drvam ediyor bunun nedeni ne olabilir bide bazen yeşil kaka yapıyor

Bizimki de böyle sarılık döneminde alıştığı için saat başı kalkıyor. Yeşil kaka ön sütü fazla alıp son sütü emmediği zaman olur ya da balgamını yutarsa olur.

Kitabın ismi nedir?

Tmm teşekkür ederim hiriltisi var acaba ondanmi

Ben uyku egitimini de bu kitapla verdim

Tavsiye ederim :hibiscus:

O bizdede var bikere derin uyuyo gerisi hep az az . Valla yesil kakayi bilemiycem bacim yeni dogdugu zaman oluyodu bizimkindede

Sağol cnm sanada çok soru sordum hakkını helal et bugün sarılık asisis olduk ama ateş yapiyormu ağır falan

Sor canim ne olacak sanki. Valla ben ilk defa duydum asisik ne bilmiuom bile canim gecmis olsun nasil anladilar neyi var kakasi yesil diyemi

Cnm yanlış yazmışım sarılık aşısı oldukda ateş veya ağrı yapiyormu diye soracaktım yeşil kakada arada oluyor nedeni bilmiyorum sağlık ocana gittim kendi hemsiremiz yoktu