18 aylık olucaz kızlar gündüz kaç saat uyuyutuyorsunuz , yada uyuması gerekir
17 aylıgız en fazla 2 saat uyuyor . Yani 3 saat uyuyan da var o kadar çok uyursa gece uykusuda bi saat sarkar o kadar
19 aylık oğlum öğlen 12.30 gibi uyuyor 1 buçuk saat uyuyor genellikle. Buradan sorayım ben de bebeklerinizi emiyor mu ? 18. Ayda olan uyku gerilemesi 17 ay da başladı hala devam ediyor aşırı derecede emmek istiyor artık geceleri sırf bunun için uyandığını düşünüyorum bazen emzirip sallıyorum direkt uyuyor ama bazen 2 saate yakın sallıyorum sürekli eli ayağı oynuyor uykusu olduğu halde dalamıyor siz de yaşadınız mı böyle bir durum ?
3 saat uyutmyorum bende gce uyksnu etkilemsn dye en fazla 2 saati geçirmyorm
Biz emmiyoruz mama alyor arada gce q kez veryorum dedgnz gbi uyku gerilemsi olabilr surekli uyandgı zaman emzrmeyin
Çok ağlıyor nasıl yapacağım bilmiyorum yaa iki yaşına kadar emsin istedim ama bu gidişle bıraktırmak zorunda kalacağım
Bazı emen çocklar emzik niyetine kullnrms hemn degilde önce sakinlesrrmye uykuya geçrmeye calşın uzun sure degilde kısa emzirn mesela bska bsy aklma gelmyor bnde 1 kez mama veryrm 18 aylk olck onu braktrmk istyrm da umarm basarlır olrz 18 aynı doldrmsni beklyorm
18 aylık kızım gündüz 2-3 saat öğlen uykusu yapıyor.
Ugku saatlerinz nasıl acaba sabab erknmi kalkıyor
Benim ne gece yatar oldu ne gündüz yatar oldu gündüz bazen ya 20 dakika ya 40 dakika en fazla bir bucuk saat uyur baya oldu 1 bucuk saat uyumuyor 16 aylık bebegim gecede uykusu geldigi halde uyumuyor direniyor sürekli sallıyorum uyuyor gece saat 12 bucukta uyuttum 2 de herzamanki gibi calar saat gibi uyandi tam 2 bucukta tekrar uyandi simdi yine salliyorum artik tukendim ne saç kaldi ne güzellik kaldı gözlerimin feri sönmüş resmen çöktüm sonra 4 te tekrar uyaniyor 6 ya kadar uyumuyor bazen 7 ye kadar uyumuyor sonra beni 10 da ayagi dikiyor
Hayır Sabah çok erken kalkmıyor 9 gibi kalkıyor 1 de uyutuyorm