Gündüz uykuları

Bebeğim şua. 3 aylık ve şu bir iki gündür gündüz uykuları yok denecek kadar az bu normal mi ? Uykusu var uyuyor ama aradan 10 dkka sonra kalkıyor ve bir daha uyumuyor

2 Beğeni

Benimde bebeğim 3 ay 3 günlük oldu ve hemen hemen dört gündür bizde aynıyız. Atak diye düşünüyorum çünkü gece uykusundan sonra daha bir cıvıl cıvıl oluyor şen şakrak neşeli. O zaman büyümenin sancısı bunlar diyorum. Olabildiğince dışarı çıkarıp hava aldırmaya çalışı. Çok iyi geliyor temiz hava ve eve gelince daha derin uyuyor bu sayede

1 Beğeni

Gece uykuları nasıl peki

Birkaç gündür soğuktu baya hava çıkaramadım

İlk uykusuna saat 8 bazen de dokuzda yatıyor. 4 5 saat sonra emmek için uyanıyor geri uyuyor. Bir üç saat uyuyor sonra uyanıyor. Belki daha derin uyuyabilirdi bilemiyorum ama sarılığı vardı ilk aylarda 3 saatte bir uyandırmaya alıştırdığım için uykusu tam düzene giremedi hala

Bizim burası da soğuktu geçem haft çıkaramadım bu hafta iyi oldu çıkarır çıkarmaz çok farketti uykuları gerçekten. Artık iyice algıları açıldığı için farklı şeyler görmek istiyorlar galiba

Bizde de o civarlarda yatıyor ama kırk kırk beş dkka sonra uyanıyor sonra 10 buçuktan sonra uzun soluklu uyuyor bir daha sonra ara ara kalkıyoruz

Bizimde gündüz uykuları 10 15 dk sürüyor sonra 1 saatten fazla uyanık kaliyo bazen yanına yatarda öyle emzirirsem 1 saat falan uyuyor ama kucakts olurda yerine koyuyum dersem hemen kalkiyo gece uykumuz iyi çok şükür bizim yalnız derin uykuya 12 gibi dalabiliyor herkes uyumuş ev sessizlesmis oluyor çünkü o saatte yoksa en ufak seste hemen kalkıyor geri 12 yatınca sabah 7 gibi uyanıyor ellemiyorum gece beslemek için zaten acıkınca bazen 2 kere kalkıyor ama iyi emip uyuduysa kalkmiyor şükür 40 indan beri gece kaldirmadim öyle de alıştı

Ben hep gece kaldırdım sarılık olduktan sonra acaba alışkanlık haline mi getirdi bunu

1 Beğeni

Olabilir çabuk alisiyorlar bencede ben 40tan sonra ellemedim kendi keyfi ne zaman isterse o zaman kalkıyor

Bizim kide öyle üç aya girdi gündüz uykusu çok azaldı ve uyumamak için direniyor atak dir dedim ama iki haftadır boyle

1 Beğeni

Aynen bide emerken cebellesiyor bizimki hopla zıpla bel bacak kalmadı valla :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu alışkanlığı nasıl unutturabilitim kı

Aynen bir de bu var emerken sinirleniyor hareket ediyor

1 Beğeni

Kendi uyaniyo demi gece emmek için kaç kere kalkiyo mesela…bu uyanırken bı ikinip sıkılıyor ya o zaman beşiği hafiften salladiginda geri uyuyor bazen eğer uyursa açlıktan uyanmamistir sadece alışkanlıktan dir baktın uyumuyo emzirirsin yavaş yavas bırakır birden alisamaz

Gece aslında şu ara tek beslenme yapıyor onda da tam uyanmıyor gibi ben uyanmasın diye hemen alıp emziriyordum bu gece sizin dediğiniz gibi yapayım olmadı ilkin bir sallayayım

1 Beğeni