Kizlar hepinize çok tsk ediyorum kb . Hemen dönüş de yapamıyorum yoğunluktan.
1 yas göz muayenesi için hastaneye geldik.
O sırada hergun gece 2 de uyuyan ben ![]()
Nice yaslara cok tatli olmus![]()
Tsk ederim canim ![]()
Bankanin verdigi kitaplarimizi aldik bugun ananemiz gidip aldi saolsn suan onda bize gelmedi daha ama gercekten cok guzeller icerigiini gorntulude gosterdi bn cok bgendim
Hayırlı olsun nasıl aldınız? ![]()
Yarinlara kartopu diye sayfa war oraya basvuruyosunuz yasima gore egitim videolari var kisa kisa onmli olnlari actim sesini kistim birgunde bitiyo zten snra yasina uygun basvurdum yapikrediden gidip aliyosunuz google yarinlara kartopu yazin cikyir
Dün gece ben aslında her gece ben kızım hiç uyumuyor bağırıyor kalkın uyumayın der gıbı bazen saçlarımı ceker beni isırmaya çalısır gece olunca daha bir cadılaşıyor o kadar uykusuz kalıyorum kı sureklı gozume damla atıyorum gündüzde ev işi kızim okula gıdıyor onunla ugras cochklara ders vermem ee komşumuza kuran dersı verıyorum gelıyor hep 2 günde bir misafır hamile ıken doktor yasakladı oruc tutmadım 26 tane oruc kazam var onları tutucam ama hangi gücümle bilemiyorum ![]()
Senın fincanların benı benden alıyor sureklı ayrı bir fincanın var MAŞALLAH deyımde kırılmasın bana sonra deme gözün deydı
afiyet olsun şifa olsun.
Allah ım gücüne güç katsın maşaAllah.Seni dinleyince halime şükrettim hep ederim de ztn.Bazen bir doluyorum dağa taşa çıkıp haykırmak, bağırmak geliyor içimden. Sonra geçiyor. Rabbim herkesin dağına göre kış veriyor işte ![]()
Benım dağ herhalde ağrı dağı hiç kar eksik olmuyor ![]()
Şaka tabi gül diye vala elhamdülillah her halımıze evımızdeyız rahatız yedıgımız önümüzde yemediğimiz arkamızda şikayet etmeye hakımız yok dıye düşünüyorum o ca mazlum kardeşlerimizin halini görünce bin şükür bazen dedıgın gıbı gaflet gelıyor şeytandan çok şükür bin şükür
![]()
![]()
iyi bir gözlemcisin canim doğru biraz fincan hastalığım varda ![]()
sağolasın ![]()
![]()
Güldüm tabiii![]()
çok komiksin yaaa
mazlumları düşününce çok şükür Elhamdülillah canım. Evimiz barkımız evlatlarımız var Rabbim yokluklarını göstermesin ![]()
Amin amin İNŞALLAH ![]()
Oy kurban olurum nice nice seneleri olsun saglikli huzurlu hayirli insallah . Kalabalikdanmi etkileniyolar anlamadim bizimkide bitane gülmedi resimleride surat 5 kariş hep
Memleket neresi?