Günlük Hayattan kesitler📸

Yarasın minik kuşa​:heart_eyes::sun_with_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz teyzoş🩷

1 Beğeni

kakalı giysilerimizi yıkadık

evimizi topladık, süpürdük, toz aldık, dün nihayet bebek odamız kuruldu :hatching_chick:

emmeden önce rezene çayları içilsin, keyifler yapılsın :grin:

şimdi kucak vakti, emzirmek için uyandırdım :grin:🩷

gazımızı çıkardık bezimizi ve üstümüzü değiştirdik sıra da keyif vakti :partying_face: birazdan annişko 30.gün (¹ aylık) fotoğraf çekimi yaparken uyuyakalıcaz :rofl:

5 Beğeni

Kolay gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:smile:

Bugün bu kadına tercumanlığa gittik çok yorucu bir gündü türkiyede yabancımolmak çok zor kaç gunfur ugrasuyoruz kadın muayne olsun diye

5 Beğeni

Neyiniz oluyor hanımefendi

Eşimin öğrencisi

5 Beğeni

Ay çok tatlı tutmuş yerim o eli kedişin de kafasını yerim çok tatlı durmuş o da :rofl::grin:

Bugün 3 ay 8 günlük olduk
98 günlüğüz zaman su gibi :face_holding_back_tears:
Minik kuşum uyurken
evi topladım, eşimin makineye attığı çamaşırları astım :face_holding_back_tears: mutfağı temizledim, evi bir güzel süpürüp,sildim. Yan tarafta inşaat var ev sürekli tozlanıyor kaç kat sildiğimi hatırlamıyorum :face_holding_back_tears: kahve keyfi yapıyorum kızım uyurken 🩷

Bir yandan yemek yapiyorum akşama taze fasulye, makarna ve tarhana çorbası var :melting_face:

Kızım uyanana kadar da eşim yıllık izne çıkınca nerelere gitsek diye araştırmalar yapıyorum YouTube’dan :grin:
Şimdiden kendime kombinler de bakıyorum trendyoldan falan, kızımın kombinleri hazır :grin:

5 Beğeni

Maşallar ellerine sağlık ,

1 Beğeni

Teşekkür ederim canımm :smiling_face_with_three_hearts:🩷

Evet ya iyi anlaşıyolar :slight_smile:

1 Beğeni

Kedi: Dua et ev sahibisin küçük kız

Hahah ya bu dişi ya anlaşıyolar etkek kedim hiç sevmiyo ısırdı bile

Karısının intikamını almıştır :joy:

:joy::joy: olabilir

1 Beğeni