Günlük Hayattan kesitler📸

Kızlar nasıl olmuş

9 Beğeni

Bence iyi olmuş ne marifetlerin varmış oylee

1 Beğeni

Emeğine sağlık ne güzel olmuş kızzz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

7 Beğeni

Biz de dün anneannemizi üniversite ders sınavlarına götürdük :sweat_smile: geçen sene ben götürürdüm annemi :sweat_smile::sweat_smile::cherry_blossom:

5 Beğeni

47 günlük oldu kızım neredeyse 2. Ayı geldi hala 1. Ayı için fotoğraf çekicem :sweat_smile::sweat_smile: maşallah siz hiç aksatmadan planlamışsınız :innocent::cherry_blossom:

Alparslan 2 gün önce 4ay 12 günlükken dönmeye başladı şuan evin içinde döne döne küçük seyahatler yapıyor :heart_eyes:

3 Beğeni

6 Beğeni

Hıyarla’mı dönüyorsun Alparslan:D

2 Beğeni

Ay maşallah yaaa güzelliğe bak yakında bi dur be oğlum yerindeye başlarsın :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

5 Beğeni

Herşekilde dönüyoruz görüp görebileceğimiz en büyük kemirgen olur kendisi dişleri olmasa bile :joy:

Sağlığı yerinde olsun yeter hiç durmasın bu çocuk tembel dedim durdum döndü sonunda :joy:

1 Beğeni

Haha :joy::joy::joy:cesurda çok ısırıyor durduk yere :smiling_face_with_tear:

Instagram’da öyle yapmadım ama :joy: bende sizin gibi yaptım hep
Mesela 1.ay fotoğrafı ve 40 fotoğrafını 50 günlükken attım :rofl: 2.ayında da 2 buçuk aylıkken attım şu an 3 aylık kızım 3 buçuk aylıkken atıcam inan fırsatım yok instagrama falan :grin: ben burda vakit geçirmeyi seviyorum kızımdan kalan zamanlarda :heart_eyes:

1 Beğeni

Devoş gece uykusuna yattığına göre “Adını Feriha Koydum” gecesi :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 Beğeni

2.5 çay bardağına eşit bunu babama almıştım çok çay içiyor bir kerede içsin habire doldur demesin duye nasip banaymis kullanmadi hic tadini alamiyokus :grin:

3 Beğeni