Günlük Hayattan kesitler📸

Afiyet olsun

1 Beğeni

Eveeet bende aynı:sweat_smile::innocent::white_heart::cherry_blossom:

Benim de babama almam lazım ha birde kocama :grin::rofl:

1 Beğeni

Heryer heryerde sayesinde :blush:

2 Beğeni

Ya ben sizin bu eve bayiliyorum saglikla oturun​:hugs:

1 Beğeni

3 Beğeni

Yaa teşekkür ederiz minik ama seviyoruz :blush::blush:

2 Beğeni

Evinin manzarası çok güzel ne güzel önü boş perdeye hiç gerek yok :smiling_face: bebişle dahada güzel olmuş manzaran sağlıklı olsunlarda böyle heryeri dağıtsınlar

Evet kızım için geldik kışı merak ediyorum inş Allah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :slight_smile:

1 Beğeni

O kedi ne kadar sevgi dolu bakıyor öyle :sweat_smile: :cat:

Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebişlerimizin anlık fotosu​:paw_prints:

Ayyy anneniz olayyyy :nail_care:t2: anneniz şu an kaç yaşında bilmiyorum ama 25 sene sonra ben böyle bir hanımefendi olurum inşallah diyorum :partying_face: şu an kapalı değilim ama kapanirim inşallah o zamana kadar :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Hahaha nefret ediyo kızımdan :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Farkettim​:sweat_smile: ama neden

Hahah annem adına teşekkür ederim :innocent::cherry_blossom: Rabbim gönlünden geçen güzellikleri kabul etsin :pray:t3::white_heart:

Tüm sevgi bebişe kaydı ve bu oğlan eşimi çok seviyo bu yüzden kızıma yanaşmıyo yanaştırmıyo. dişi kedim ise tam tersi bizden kaçarken kızımın dibinden ayrılmıyo 3 çocuk annesi oldum resmen

Benim de albino bir kusum var bebek gelene kadar asla benim yanıma gelmezdi ama bebekten sonra yapıştı bana… gerçi şimdi hastalandı 10-15 gündür ucmuyor yada ucamiyor… anlamış değilim

Nazlanmış da olabilir hayvanlar çok ilginç cidden kıskanıyolar kıyamam ona büyük ihtimalle ilgi çekmeye çalışıyo

1 Beğeni

Kız bizimkine bakınca sizinki büyük :sweat_smile:

:sweat_smile::sweat_smile: valla mı ya ama olsun küçük ev daha iyi çocuk varken temizliği vs kolay oluyo ben hamileyken 3 oda 3 banyo artı ofisi olan bi evde oturuyodum eşime bu evle ilgilenemem ben taşınalım diyip 1+1 tutturdum daha iyi boşver :grimacing:

1 Beğeni