Afiyet olsun
Eveeet bende aynı
Benim de babama almam lazım ha birde kocama
Ya ben sizin bu eve bayiliyorum saglikla oturun
Yaa teşekkür ederiz minik ama seviyoruz
Evinin manzarası çok güzel ne güzel önü boş perdeye hiç gerek yok bebişle dahada güzel olmuş manzaran sağlıklı olsunlarda böyle heryeri dağıtsınlar
Evet kızım için geldik kışı merak ediyorum inş Allah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
O kedi ne kadar sevgi dolu bakıyor öyle
Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebişlerimizin anlık fotosu
Ayyy anneniz olayyyy anneniz şu an kaç yaşında bilmiyorum ama 25 sene sonra ben böyle bir hanımefendi olurum inşallah diyorum şu an kapalı değilim ama kapanirim inşallah o zamana kadar
Hahaha nefret ediyo kızımdan
Farkettim ama neden
Hahah annem adına teşekkür ederim Rabbim gönlünden geçen güzellikleri kabul etsin
Tüm sevgi bebişe kaydı ve bu oğlan eşimi çok seviyo bu yüzden kızıma yanaşmıyo yanaştırmıyo. dişi kedim ise tam tersi bizden kaçarken kızımın dibinden ayrılmıyo 3 çocuk annesi oldum resmen
Benim de albino bir kusum var bebek gelene kadar asla benim yanıma gelmezdi ama bebekten sonra yapıştı bana… gerçi şimdi hastalandı 10-15 gündür ucmuyor yada ucamiyor… anlamış değilim
Nazlanmış da olabilir hayvanlar çok ilginç cidden kıskanıyolar kıyamam ona büyük ihtimalle ilgi çekmeye çalışıyo
Kız bizimkine bakınca sizinki büyük
valla mı ya ama olsun küçük ev daha iyi çocuk varken temizliği vs kolay oluyo ben hamileyken 3 oda 3 banyo artı ofisi olan bi evde oturuyodum eşime bu evle ilgilenemem ben taşınalım diyip 1+1 tutturdum daha iyi boşver