Gününüz nasıl geçti bakalım

Kızlar gününüz nasıl geçti anlatın bakalım, bebek emzirmek, alt değiştirmek dışındaki rutinlerinizden bahsedin biraz :grinning:

1 Beğeni

Rutin mi rutin ne arar yeni anadaaa diyesim geldi birdenn​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
Tuvalete 5 dk kaçınca kıyameti koparıyor benimki şuan ayrılık korkusu yaşıyo bide yapışık ikiz gibiyiz​:woozy_face::woozy_face:

1 Beğeni

Senin günün nasıldı adminciğim :cherry_blossom:

Bavul bosalt evi derle topla.
sus cayir ekdim biraz bahceye.
Dizi izle yemek derken aksam yemegi.
Gun bitti.

Oglan uyumusken ben de uzaniyorum koltukta

Premier Pro öğrenmekle geçti günüm :slight_smile: Hala devam ediyor bitmedi. Güzel videolar hazırlamak istiyorum, tabi becerebilirsem :slight_smile:

Sen anlarsın bak bakalım olmuş mu?

3 Beğeni

Çok yoruluyorum evi o döküyor dağıtıyor ardından ben topluyorum o döküyor bu şekilde yani​:melting_face::melting_face::melting_face:

2 Beğeni

Bayıldım çok güzel olmuşş eline emeğine sağlık uygulamanın editör ve PR kısmınada bakıyor bizim admin on parmağında on marifet :heart_eyes::heart_eyes:

3 uygulamanın kodlaması, uygulama içerikleri, forumlar bloglar reklamlar, hemen hemen hepsini tek başıma yapıyorum. Eşim kodlama kısmında biraz yardımcı oluyor hakkını yemeyeyim ama genel iş bende :grinning:

1 Beğeni

Yaa ev ve bebişe nasıl yetiyosun maşallahh :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::clap::clap:
Umarım bu kadar emeğinin karşılığını alıyosundur canım adminciğim :heart::heart:

Kuzum benim bebeğim 2. Sınıfa geçti bu yıl yani küçük bebiş yok (eşimi saymazsak :grinning::grinning:)

1 Beğeni

Ahahhaha kahkaha attım ama benim eşimde öyle :smiley::smiley::smiley:
Ohh süper süper darısı bizimkilere olsun o zaman :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
Yakında gelir mi Mucize Çocuk uygulamasıı çocuk gelişimi okul desteği ergenlik gibi konuların olduğu :melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Yok sanırım Çocuk Gelişimi uygulaması yapmam, yetişemem hepsine :slight_smile:

1 Beğeni