Gurbette bebek büyütmenin zorluğunu yaşıyor musunuz?

Ailem 8 9 saat uzakta etrafımda kimse yok arada geliyorlar bizde pek gidemiyoruz eşim polis izni olmuyor . Geçen ablam geldi bebeğim bir yaşında nasıl sevindi oynadı onunla . Yolan geçen insanlara bakıyor sesleniyor içim burkuluyor sizde aynı mısınız zorlanıyor musunuz

1 Beğeni

Bende aynı durumdayım parkta etrafa gülücükler saçtığını görünce üzülürüm hep geçen abimlere gitmiştim kızıyla öyle güzel vakit geçirdiki. bende çok zorlanıyorum bazen diyorum ki şöyle sadece yarım saat biri baksa aklım kalmasa ona ayrı kendime ayrı üzülüyorum

3 Beğeni

Vallahi ben gurbette değilim ama gurbet benim içimde. Çok uzak olmadığımız halde yalnız büyütüyorum, elbette zorlandığım zamanlar oluyor. Ama böyle olmasinda da bir hayır vardır diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Aslında bakarsanız benim ailem uzakta ama eşimin ailesi yakın bize ama destek görmüyorum asla onlar öyle yaptıkça daha güçlü hissettiğim zamanlar oluyor tek başıma yeterim ben kimseye ihtiyacım yok derim kendime hep illaki bazen fazlaca zorlanıyorum ama yine üstesinden geliyorum ve kimseye oğlum hakkında yorum yaptırtmıyorum ne verdiğime ne giydirdiğime ne yaptığıma çünkü hakkı yok kimsenin bunun için.
biz çok güçlüyüz

1 Beğeni

Ailem gelip gidemiyorsa ben giderim dedim :hugs: imkânınız varsa gitmelisiniz 2 hafta bile olsa toparlıyor insanı.

Bende gittim iki hafta falan kaldım ama oğlum sadece benim ona bakmama öyle alışmışki pek dinlendiğimi söyleyemem :person_facepalming:

1 Beğeni

Benim ailem 1 saat uzaklıkta ama kardeşim engelli annemin bana geldiginde bile hic faydası olmuyor hatta daha cok yoruluyorum.. 9 aydır cok zor günler yaşadım çok ağlad7m yalnızlıktan cok çektim Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi yalnızlıkla sınamasın cok cok zor

Ailem 1 saat uzaklıkta ama fazla haft işi esim calisiyor hafta sonu ya sanayi ya ek iş gidiyor gidemiyoruz bir babam babaannem(babamla kalıyor bizi o büyüttü ) var kardeşim Şırnak’ta daha 1 kere falan gördü bebeğimi babaannem doğum yaptığında geldi 2 hafta kaldı ben onu yormak istemedim iş yaptım falan o kendini yük hissetti ama o varken tuvalete gitmek bile büyük rahatlıkta benim için halalarım hepsi farklı şehirlerde babaannem yaşlı olduğu için onlar gelemiyor eşimin ailesi ve 1 halası 1 sokak otemizdeler ailesiyle küsüz halasida gelip gitmez bende tek büyütüyorum sessizliğe çok alışık bir bebek olduğu için severek sesini yükselten bile korkar başkasının kucağında ağlamaz gider kucağa ama melül melül bakar bana sanki beni al der gibi birtek babaanemin kucağında güler birde kardeşimle konuşurken telefonda güler ama önce onuda bir yadirgar bir kaç dk