Oğlum 14 aylık sürekli bağırıyor gırtlaktan bu seferde azıcık bir kusması oluyor dışarıya çıkarıyorum arabasından sürekli kalkıyor 2 gündür aşırı bağırması var bu durum normalmi bana bir akıl verin benimki durdu çünkü kafayı yemek üzereyim ![]()
Cok normal benimki yirmi aylık aylar önce öyleydi hala öyle market arabasından kalkıyor elimi tutma diyor benimki yürümesi yok koşması var nereye gitsek taninmadan cikmiyoruz çünkü istediği olmazsa ağlıyor çığlık atıyor ben atamam oule sanki dovmusum gibi
Benim kızım 17 aylık yürümüyor henüz ve arkadaşım güzel bir cümle kurmuş çok güldüm gittiğimiz yerde bizde tanınmadan çıkmayanlardanız![]()
sesi gür zaten maşallahı var önceden ben de kafaya takardım daha ufak aylar şöyle 7 8 iyice sesini keşfedecek diye traktör gibi sesler verirdi şimdi normal kelimeler canı sıkıldığında elini kaldırır da bağırır haa ho diye ![]()
Kendince dikkat çekiyor yapma etme diyorsan canım hepten pekişir çok üzerine düşme sönecektir… bebek arabası hak vere bilmem kaçıncı ayda bıraktık bizde durmuyor ki yürüyecek koşacak bağımsız olmak istiyorlar el tutturmak hele ne mümkün hep inrenmisimdir anne baba elinden tutan bebelere ama banada nasip olmadı
bizde 21 aylık olacaz