Etkinligimiz cok basit
15,16,17,18,19,20 yaşina kadar olan fotolariniz varsa onlardan bir tane paylaşip daha sonra anne olduktan sonraki fotonuzdan 1 veya daha fazla foto paylasip karsilastirma yapin . Amacim guzel bir etkinlik altinda sizleri daha iyi tanimak. Ve gecmisten bu yana ne kadar değiştiğinizi gormenizi isterim. Dip not .2 gun sonra fotolarınızı silebilirsiniz .
Ilk resimler benden gelsin .
Bakarken nazariniz degyorsa maşallah cekin barime fotoyu paylasali burnum kirilacakti (dolabtan cam kase burnuma dustu)kafami kombiye carptim sakar şakir gibi oldum .
Maşallah rabbim seni çocuğuna bağışlasın canim cok isterdim senin gibi hayat dolu olmayi ama benim hic öyle resmim yok bide ben esim disinda kimse ye resim atmıyorum yani kapali muhafazakar bir anneyim bundan cok mennunum ama cok baskin bir ailede buyudum hersey icimde kaldi of neyse bi dertlendim
Bende baskici bur ailede buuyudum .ve herseyim cok kisitliydi ben 22 yasinda kocaya vardim ve ozgur oldumAma emin ol yasin kac olursa olsun anne ve babanla yapamadigin icinde ukte kalan seyleri cocugunla yap. Benim babam bana baski yapardi kapan diye bende derdim geri acilacagim icin kapanmam . Ben acik bir bayandim ama kapali bir bayan gibi buyudum 15 yasinda tisort goydigimde evin etrafinda oyle dolansam misafirin yaninda fln kisa killu ile cikinca babbam cok kiziyordu . Pantolon giydigimde bile kiziyordu ama birgun karsisna etek giyip ciktim cukart cabuk dedi
hep pantolon gidigim icin kımse bna etegi yakistirmadi.
ayrica kendin bilirsin foto atip atmamak sana kalmis .
16 yaşında lise zamanlarim ve staj anlarım en eğlenceli zamanlarımdı
17 yaş yine aynı

18 yaş mezuniyetim her şeyi son 3 günde ayarladığım için asla elbiseme uygun şal bulamamıştım ama cok eğlenceli bir mezuniyetim olmuştu
19 yaş üni yıllarım telefonum değiştiği için çoğu fotoğraflarim yok
21 yaşım gezdiğim anlardan nadir fotoğraflar

23 yaşında gelin oldum
24 yaşında anne oldum

Tüm fotograflarda sanki farklı insanmışım gibi olmusum

Ay canim hepsi cok guzel ve anlamli
Bence dugun foton da cok buyuk cikmisin gerisi normal benzer kisiler
Ama cok guzeller nerden nereye degil mi ?
Insan ne kadar da degisiyor her gec gun kendini gelistirip bir tik daha bakimli oluyor sanki .
Çocuktan sonra yüzümü yıkadığıma şükrediyorum açıkçası diyebilirim önceden cilt bakımı sac bakımı yapmayı severdim şimdi hic vaktim yok
düğün fotoğrafımda makyaji cok abarfi yaptılar bildiğin bi açılmamış fondoten komple brnim suratimdaydi
Benimde cokdu ama yuzum yine cocuk gibydi
Kiz bunu demesem catlarim gece tam bakamamistim .MAŞALLAH gozlerin ne kadar guzelmiş .
Buda benim 16 yaşım falan
Burda 18 falan olmalıyım
Ve 23 yaşımda anneyim. Değişen tek şey fazla kilo almam sanırım
Cok cok gizeller bence baya degismisin ben seni taniyamam
evlendikten sonra insan daha cok degisyormuq burdan bunu anliyom hele cocuk olunca .
Ama hepimizin cocuklu resmine baktim yuzumuzde ayri bir gizelik var buda anne sevgisinin güzelliği olabilir
Ay teşekkür ederim canım
Rica ederim