Güzel anneler tahmini olarak kaç ay/yıl sonra deliksiz uyurum :-)

Kızlar oğlum 7 ay 10 günlük ve inancınız olsun gece saatte bir kalkıyoruz hayır niye hasta değil diş yok ortada aç değil niye bu kadar sık uyanıyor sebepsiz mi çok merak ediyorum ne zaman düzelir hiç bilmiyorum :frowning:

Aynı dertten muzdaribim 8 buçuk aylık oğlum sabahın 6 sında uyandı yine oyun oynuyor kendi kendine. Uykusuzluktan bitkin haldeyim

:joy:buyuyuncede uykucu olurlar

Biz 7.15 hic sasmayiz kurulu saat gbi

Tam yoruma 5-6 aylık olunca yazmaya gelmiştim. Ben önceden gece boyu saat başı uyanan bebeğimi emzirip ancak öyle uykuya geçirebiliyordum. Ama 4 aylık olduğundan beri tüm gündüz vaktim onunla geçiyor. Oyun, şarkı, egzersiz derken gündüz uykusu toplam 1buçuk 2 saat. Akşam 7-7buçuk gibi yatıyor sabah 6 buçukta kalkıyor. Gece 2 kez emmek için uyanıyor ama emince uykuya devam ediyor hemen. Bu yüzden zorlamıyor. Tavsiyem bebeğin sabah 6-6buçuk gibi uyanmasıni normal karşılayın bebekler için normal olan bu. Gündüz daha aktif zaman geçirin, gece hem siz hem o dinlenir.

Gece vakti değilse bebeğim uykudan uyandığında tekrar uykuya geçirmeye çalışmıyorum. İsterse 10dk uyusun alıp oynuyorum konuşuyorum.

Memeden kestikten sonra gece uyanmıyorlar. Tabi memeden kesmenede gerek yok gece beslenmesini bıraktırabilirsen gene uyur. Biz apartmanda huysuz komşularımız olduğu için gece beslenmesini bıraktırmadım ağlamasın diye hemen emziriyorum.

Dogdugundan berimi gece uykusu boyle birde doyduguna eminmisin canim uyamadab sadece emziriyomusun. Benim kizimda son zamanlarda gece 3 kere uyanmaya basladi yatirmadan gece mamasi vermeye basladigimdan beri bikere kalkiyo yani cabuk acikdigi icin mama tam doyurmadigi icin kalkiuomus

Bebeğim 6 ay 1 günlük, her sabah 6 da uyanıyoruz 6 da uyanmak zoruma gitmiyor geceleri saat 9- 10 arasında yatiyor ama sabaha kadar 5 6 kez uyaniyor beni en çok yıpratan budur yat kalk meselesi yatağina koyuyorum genelde 10dk sonra uyanıyor. Emziren bir anneyim ama bu durumda mama vermeyi denedim sonuç değişmedi uyanmalar hatta ağlayarak uyanmalar şeklinde devam ediyor.. Daoktorumuz büyük ihtimalle gaz ve diş sancıları dedi. 3 ay kolik bebekti, 4.ay atakları ve meme reddi oldu tam rahatlıcam dedim 5.ayda grip oldu sünnet oldu diş sancıları başladı halende devam ediyoruz. Bilmiyorum ne zaman toparlanırız ama çoğumuz aynıyız… Şu 2-3 gündür de göz enfeksiyonu olduk. Evde okula giden başka bir çocuğunuz olunca hem yorgunluk hemde hastalıklar 2 kat…

Gündüz uykuları uzun oluyor olabilir gecede sık sık kalkar bide diş uyutmuyo

Bizde 15 hatta 20 gündür digru düzgün uyumuyoruz dış patlattı sonra hastalandı şuan hala devam uykusuz gecelere gündüz uyudur bugün ama 5 ay 21 günlüğüz

Ay bende de var bu dert bazsn gece hiç uyanmadan uyuyor bazen de sabaha kadar uyanik ayaklarım ağrıyor resmen

Aha bizim gibi olan biri daha ben de çok erken kalkıyor diye canım sıkılıyordu :rofl: akşam 6 gibi uyursa bizimki de sabaha karşı 4 te ayakta uykusunu almış bidi bidi konuşuyor :face_with_peeking_eye::rofl: 7 ay 5 günlük

Gorumcemin kızı 6 aylık oldu doğduğundan beri neredeyse hiç uyumuyor ne gece ne gündüz bir bebeğin ortalama uyku saati 13 15 saatse bu 4 5 saat anca uyuyor toplam annesinin kucağında oda bıraktığında basıyor feryadı ruh gibi geziyor kadın resmen hastaneye vs gideceği zaman viyak viyak gidiyo geliyo sürekli agliyo çocuk bı doktora götür dedim ama hastanede mikrop kapar kan alırlar vs diye istemiyor inşaallah kötü bişey yoktur yani bı bebeğin bu kadar aglamasi ve uyumamasi bence normal değil..her çocuk farklıdır tabi

1 saat içinde tam 3 kere uyutup yatağına bıraktım ağlıyor uyanıyor çıldıracam sürekli kucağımda yorgunluktan boyun düzleşmesi çıktı artık napcağımı şaşırdım bu kadar zor olcağını bilseydim yemin ederim çocuk düşünmezdim

Verdıgınız bılgıler cok kıymetlı tesekkurler​:heart:

Biraz garip kaçabilir ama burnunun tıkalı olup olmadığına baktınız mı? Bazen ev nemsiz havasız olunca tıkanıyorlar ve rahat uyuyamayıp geri uyanıyorlar ben tıkalı gibi görünmese bile serum fizyolojik suyu döküp makınesıyle cekıyorum tıkalı gibi olmasa bile afedersın sümük geliyor​:weary_face:ondann sonra uyutuyorum, tabıkı benımkı de ara sıra uykuya gecıste zorlanıyor ama bu aralar ıyı gıdıyoruz 5 aylık suan