Güzel annelerrr

Merhabalar oğluma tadım yumurta sarısı verdim bir şey olmadı elma verdim bir şey olmadı sonrası bebek irmiği ile yumurta karıştırdım saat 15.00ta akşam 20.00 yüzü şişmeye başladı vücutu kızardı hastaneye götürdük yumurta alerji yapmış denildi bir kaç hafta geçti bu sefer irmikli elmayı karıştırdım saat 14.00te akşam 19.00 yüzü şişmeye başladı vücutu kızardı acıle gittik ertesi gün çocuk doktoruna gittik yeşil alan açtılar alerji testi için alerji testi yapıldı irmik ve elma istendi yumurta orada varmış kanı alındı bakıldı hiç bir şey çıkmadı alerji testi yapıldı bunlara karşı alerjisi çıkmadı sizdede böyle bir durum oldumu doktor 1.2 ay yumurta elma irmik yedirme dedi şimdi ek gıda için korkar oldum

normalde elma irmik alerji yapmaz belki yumurtaya vardır vermeyin bı sure başka şeyler deneyin patates havuç kabak vs verdiniz mi pirinc unu yada öğütülmüş yulaf deneyin bide korkmayın zamanla düzelen şeyler bunlar

6 aylıkken yaptırdım bnde test bacım hem deri hem kan çıkmadı ama döküntülerimiz gazimiz devam ediyordu son 11. Ayda tekrar yenilendi deride birşey çıkmadı bu sefer kanda çıktı süt ürünleri gluten yumurta muz patates pirinç yani sen deneyerek gideceksin canım evet sıkıntılı süreç insan ne yedircem korkusunda ama zamanla geçecek inşallah ondan şaşırmıyorum herşeye alerji çıkabilir

1 Beğeni

Geçmişolsun. Emziriyorsan sütünden de geçmiş olabilir. Benim bebeğimde de yumurta alerjisi vardı hiç yedirmediğim halde kızarıklık olmuştu. Doktora götürdüğümüzde sütünden geçmiş sende yumurta diyetine gir demisti.

1 Beğeni

aynen bebeğinin neye alerjisi varsa seninde yememen gerekiyor