Hadi birazda sevdiğimiz özlediğimiz şeylerden bahsedelim her zaman bebişler olmuyor

Ben en çok annemle oturup kahve içerken hafif arkada müzik çalıp dinlerken bir yanda dertleştiğimiz günleri çok özledim…(Torunlar benden önce gelmeye başladı:pensive_face::rofl:)

Bende sabah geç saate kadar uyumayı rahat rahat kahvaltı yapip çay kahve içmeyi film izlemeyi özledim beeee

Geceleri aralıksız uyumayı elime bi kahve alıp kitap okumayı dizi film izlemeyi çok özledimmm​:smiling_face_with_tear:

Valla gezmeyi kendime bakmayi cok ozledim yazmak isterdimde bel fitigi oldum kizimi bile kucagima alamiyorum inanin aksama kadar kosturmaya raziyim perisan olduk ailecek :relieved_face::smiling_face_with_tear:

Ben de bunu komşumla yapardım, 10 gündür filan annemin yanındaydım eski evimde. Komşumla yine film geceleri yaptık o kadar özlemişim ki gerçekten. Normalde 2 3 gün kalıp dönecektim ama kızımı uyutup film izlediğimiz bişeyler atıştırıp çay içtiğimiz o geceden sonra o keyif bana çok güzel geldi biraz daha kaldım :rofl: tabi ki sabahları uyanmak çok zor oldu her gece geç yattığım için, uykudan feragat etmiş oldum biraz

Ben alkol alan biri olarak sabah kalkmayı dusunmeden gec saatlere kadar esimle raki masasinda oturup sohbet etmek :face_with_hand_over_mouth:

Bende kulaklık takıp gece şarkıyla uyumak yalnız uyumak kafamda hiç soru işareti ve sıkıntılar olmaması kafamın rahat olmasını özledim

Deliksiz uyumayı, istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanmayı, istediğim zaman istediğim gibi çıkıp gezmeyi, rahat rahat kahvaltı yapıp yemek yemeyi özledim bu liste daha uzar gider :blush:

En sewdigim sey araba kullanmak bayiliyorum ozledigim seyse bekarken bi hafta sonum wardi ondada araba altimda ankaranin altini ustune getirirdim simdide esim weriyo kullaniyorm ama bekarkenki gbi olmuyor bazen kizim durmuyo

Birazda uyumak tabi bedenimi dinlendirmek :woozy_face:

Söylesem hepsini bayağı uzar da kısaca enn çokk gece deliksz uyumayı özledim aylardr bu imkansz bi hal almış durumda istedğm saatte uyanıp istedğm saatte uydğum günleri özledimm ama bi daha gelmeyecek o günler maalesef bundan sonrası aratmasın eski günleri

Ben en çok kendimi özledim

Tek basima gezmeyi ozledim .
Istedigim saate disari cikmayi özledim.
Esimle korku filimi izlemeyi ozledim.

Bence özlemeyın o günleri çokta guzel gunler degılmış haram kardeşim ne bu dünyanı nede ahıretını yakma uzak dur körü alışkanlıklardan senın için daha hayırlı Allah cümlemızı bağışlasın İNŞALLAH :heart:

Çocuktan öncesi değilde evlenmeden önceki hayatımı özledim , kız kardeşimle son ses müzik açıp deliler gibi dans ederdik annemle babamda bize katılırdı onu özledim, her yaz pikniğe giderdik bütün sülale onu özledim, babam sahura bizden önce kalkar çay demlerdi sonra beni uyandırırdı “Ayşe abla kalk çayı demledim ben sıra sende” derdi onları özledim. Bayram sabahı amcamlar halamlar hep beraber toplanıp kahvaltı yapardık onu özledim . Köylüyüm kavun karpuz ekerdik toplarken yorulunca birer tane kesip yerdik.onun kokusunu özledim , tandır gevreği yapardı annemler bizim evin önünde konu komşu akşam üstü oturup çayla yerdik onları özledim , vefat eden amcami özledim . Say say bitmez yaş 30 a yaklaşınca çocukluğunu özlüyor insan sadece. O zamanlar büyüsem diyordum şimdi keşke o günlere dönebilsem diyorum.

Yalnız gezmeyi kendime bakmayı rahatça kafamda sorular olmadan ben olmayı özledim
Malum kızım bnd3 ne bel bıraktı ne başka birşey bütün gün nerdeyde yapışık ikiz gibiyiz :smiling_face_with_tear:

Ben denize girip gün boyu çikmiyordum hergün havuza giderdim şimdi hasretim çok özledim

Bu gibi sohbetleri sevmiyorum siz ahiretinizi yakmayin olur mu :folded_hands:

Kitap okumayı, film izlemeyi, içim sine sine temizlik yapmayı foşur foşur :grin: Eşimle el ele gece yürüyüşlerimizi, bir yere oturup gökyüzünü kaygısızca izlemeyi. Yarın işe gidecek bile olsam geç saatlere kadar eşimle yiyip içip muhabbet etmeyi. Gönlümce alışveriş yapabilmeyi, bir ürünü sakin sakin incelemeyi. Yavaşlamaya o kadar ihtiyacımız var ki… Yavaş insan gördüğümde sinir oluyorum şu an ben olamadığım için. :grin: Bebeğimi eşime verip parka yolladığımda da ne yapacağımı şaşırıyorum sadece oturup kalıyorum genelde. Bir de okulumu, öğrencilerimi özledim… Onlara minik minik hediyeler almayı, sonra gülüşlerini, sımsıkı sarilmalarini, dertlerini duygularini paylaşmalarını, öğrettiğim bir şeyi yapabilmelerini…

Gec uganmayi, rahat kahvaltı cay kahve keyfi yapmayi ama en cokda çalışmayı özledim. Kendi paramı kazanmak istiyorum