https://youtube.com/shorts/3ioNHG7Iw9s?si=E3Dq3ES53ez6Bctt lütfen bunu izleyin İNŞALLAH kılmayanlar hemen kılmaya başlar RABBIM cümlemizi afvetsın cennetini ve bizlerden razı olduğunu nasip etsin
Az önce bi arkadaş bana namaz için konuştu tekrar başlamam için. Bi girdim buraya burda da karşıma bu post çıktı . Allah bana gel kulum diyor resmen ![]()
Eee o zaman ne beklıyorsun kıymetini bil bak boyle nasipler oyle her kula nasıp olmaz lanet getir kör şeytana kalk abdestını Alanya ALLAH Ya Bismillah de kıl yatsı namazını duanı et ınan cok rahatlıycaksın ferahlık butun iliklerine işleyecek ALLAH ın ıznıyle
Ne güzel bir post Rabb’im gönlümüzü ferah eylesin bizi her zaman huzuruna davet etsin![]()
![]()
![]()
![]()
Bismillah diyelim o zaman , Allah razı olsun ![]()
![]()
Allah razı olsun Ezgi
Sabah namazini bugün kaçırdım , en zorlandigim vakit , Rabbim 5 vakti de layıkıyla kılmamizi nasip etsin , bize bizden yakın Rabbimiz var , bizim namaza ihtiyacimiz var ![]()
![]()
![]()
O zaman ya ALLAH kardeşim duanda bızede mınık bır yer aç RABBIMsana butun namazları kılmayı nasıp etsın İNŞALLAH hep kıl hıc aksatma
Sen ona bır gıt o sana bin gelir o vermeyı çok seviyor ne sıkıntın varsa kula degıl ser seccadeni ona gıt o asla boş cevirmez
Amin amin İNŞALLAH
bırkackez derdını insanlara anlatsak bır ıkı sonradan sıkılıp kararlar ama ALLAH her zaman bızı dınler onunla konuşmamızı cok ıstıyor ve namaz oyle bız namaz kılıyoruz fakat arqdakı o ince cizgı ALLAH la konuşuyoruz aslında sadece kulu ve kendısı var bu nekadar muazzam birşey
Cümlemizden İNŞALLAH aynen öyle vala İnan kı bu hayatı ALLAH ın istedıgı şekılde yaşarsak asla mutsuz olamayız ama bazen nefsımız bızı gaflete koyuyor o yuzden namaz kılanlar kırlendıkce temız oluyor misali o hocanın dedıgı gıbı kirli bir şey gunde 5 kez yıkanırsa tertemiz olur gercekten de oyle kıldıktan ruh bedenden akıl hersey güncelleniyor suphanALLAH RABBIM sanada güc kuvvet versın sabah namazlarını hep kılarsın İNŞALLAH o güzel tadı hep yaşa ![]()
Aynen öyle Allah razı olsun canım![]()
![]()
Başladın demi İNŞALLAH ![]()
Devam ettirebildin mi diye sor ![]()
devam ettiremedim zirvede kaldı
İşte devam etır cennete zirvede ol
gel gel bız snwınle bu işi tamamlayalım
Tamamlayalım bacım . İyileşeyim öyle dicem püüü dicen ![]()
![]()
Bı sahip çıkamadın kendıne ![]()
Sorma ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olsun olsun şimdi senin niyet etmen bile sevap sayılıyor ALLAH ın izniyle
bebişin nasıl oldu iyi demi
Bomba gibi valla 3 günde Allahın izniyke diktim ayağa![]()
bildiğim tüm tuşlara bastım
Tevafuk bugun bende hocanın bu sohbetini dinlemiştim yani sohbetin uzun versiyonu bu video. İzlemenizi muhakkak oneririm.
Ohh MAŞALLAH ALLAH dahada iyi etsin ![]()