Buraya defalarca eşim ile skntılarımı anlattım. Çünkü anlatacak kimsem yoktu birilerinden fikir almak olayı birde başkasının gözünde görmek istedm acaba ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten öyle mi diye hep dertlerimi buraya döktüm böyle eşimin arkasından konuşuyorum doğru da olsa günaha girmiş oluyormuyım diye düşünceler geliyor aklıma anlattığım için ama işte içimde bırakıp kimseye anlatmsğm zmn da daralıyorum burada buluyorum kendimi ama arrık gitme vakti geldi içimi her zaman Allah’a dökmeye karar verdim dualarınızda bana da yer verin eşimle ayrılamam sabretmek dayanmak zorundayım sadece bana ve kızıma karşı ilgili olsun sadakatli olsun böyle dua edin lütfen inanıyorum Allah’a imtihan ediliyorum ama kazanacam Allahın izniyle uygulamayı siliyorum sanırım içime kapanma zamanı geldi hepinizden de Allah bin kere razı oldunuz beni tanımıyosnz ben sizi tanımıyorum ama mânen çok yakın olduk bu platformda sizn de çok ça vaktinizi aldım hemcinsim olarak yaşdıklarıma üzüldünz yeri geldğnde kusuruma bakmayın lütfen hakkınızı helal edin hepiniz Allah’a emanet olun bana da bol bol dua edin ![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin İNŞALLAH çok çok mutlu olursunuz
Keşke uygulamayı silmeswniz arkadaş olduk işte yanlış olmazdınız ıla eşinizden bahsetmenıze gerek yokkı nasılsın dıye bilecek arkadaşlarınız olsun bence herseydwn el ayak çekmeyın dua edın ALLAHA elbette yönelin ama burası dünya insan her vakıt aynı yerde kalmıyor
Ne demek cnm saçmalama kadın kadını anlama ise kim anlayabilir uygulamayı silme bence biz her daim buradayız yanındayız ayrilsanda ayrilmasanda yanındayız benimde eşim seninki gibi idi ilk başlar yabancı gibiydik ben 9sene sabrettim beni anlaması beni dinlemesi için ilgi bekledim hep.ama hiç karşılık görememiştim babannesinin yüzüne eşim o kadar ilgisiz çocuklarıyla alakadar olmayan biriydi gece geç gelirdi evli değilmişim de sanki bu eve babannesi dedesi için hizmetçi gelmişim gibi düşünürdüm hep.dua ettim ve duaların kabul oldu senin içinde ederim inşallah duzelirsiniz artık eşim eskisi gibi değil bazı yaptığı hatalara tövbe etti ve benimle arası daha iyi azda olsa akillandi diyebilirim inşallah daha iyi olacak önce cocuklarima ilgi göstermezdi şuan canını verir dediğin gib buda senin imtihanindir birde benim annem ölmüştü babamda yok ben küçükken bosanmislardi birneci bende mecburi kalmiştim biz babasız büyüdük çocuklarımız öyle.olmasin dedik inşallah olmazda …inşallah eşinde birazda olsa iman vardirda vicdana gelip kıymetini anlar cnm
Gitmene üzüldüm umarım herşey gönlünce olur canım kızın ve senin için Rabbim en yakın zamanda o kocan olacak adama hidayet versin inşallah sizin onun için Allahın emaneti olduğunuz bilincine varsın dualarım seninle ![]()
![]()
Helal olsun inşallah herşey yoluna girer çok çok mutlu olursun canım alllah yardımcın olsun
Amin Allah razı olsun
Aynn öyle düzelir inşallah Allah’a bıraktım herşeyi yoluna girer biiznillah burda kalırsam anlatmaua devam edeblrm bunu istemiyorum artık o yüzden silecem üzgünüm bnde hepinizi çok sevdim ama yapacak başka bir şeyim yok
Amin Allah razı olsun Rabbim sizinde yuvanızda. Sevgiyi sadakati saygıyı daim kılsın içinde bulunduğnz zor durumdan Allah kurtarsın bir an önce kaynana teröründen
Eksik olmayın canım Allah razı olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun ![]()
Sana demiştim zaten anlatmasan senin için daha iyi kararına saygı duymak gerek ALLAH niyetine göre versin İNŞALLAH
Helal olsun sen de helal et. Allah yardımcın olsun, istediğin gibi gönlün gibi güzel bir hayat yaşa inşallah. Allah sıkıntılarını gidersin. ![]()
Seni burada gormek çok guzeldi ne zaman istersen @Mucizebebek olarak kapımız açık sana inşallah aile hayat in duzene girer.![]()
Estağfurullah Amin Allah razı olsun szinde hayatınız hep güzel mutlu huzurlu geçsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim ![]()
Ayy çok sağol Allah razı olsun hepinizle de bir sıcaklık oldu en kötü günlerimde kendimi hep burda buldum ilerde bir gün belki tekrar gelirm bu sefer iyi olmuş her şeyin düzene girdiği bir zaman da inşallah sizde Allah’a emanet olun Rabbim sizinde yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah ![]()