Hamile olabilir miii

Ayy hadi hayırlısı ben cesaret edip alamıyorum şuan :sweat_smile:

Bulantı dan ziyade aşırı halsizlik var başım dönüyor benimde

İstiyormusun bebek

Şuan hayır ya bebeğim daha 5 aylık çok erken benim için

Ay evet,sezeryanmisin sende

Evet sezeryan ya , daha sezeryan göbeğim inmedi​:sweat_smile::sweat_smile:

Yav kırktan sonra ben adet olmadım çok kafaya takıyorum

2 Beğeni

1 seneye kadar olmayabiliyormuş normal sanırım

İlk çocuğumda 9 ay adet olmadım. 2. Çocuğumda emzirdikce hiç olmadım 17 aylıkken kestim memeden öyle adet oldum. 3. Bebeğim 5 aylık oldu hâlâ adet olmadım 40im çıkınca spiral taktirinca bir hafta oldum O kadar. Doktorum gece emmesi çok olunca bebeklerin annelerin adet olması gecikiyor dedi.

Bende 40ta hemen sonra spiral taktırdım dediğin gibi bi kaç gün kanama oldu geçti ama adet gecikmesinin gece emzirmesiyle alakalı oldugunu dusunmuyorm çünkü benim bebeğim 1 aylıktan beri gece beslemesi yok yani 40 i çıktı bıraktı gece uyanmasıni o uyanmadigi surecede ben kaldırmıyorum doktor 40tan sinra kendi kalkmazsa elleme dedi uyku düzeni gece beslemeye alisirsa sürekli kalkarmis anne karnında da tüm gece uyur sabah şaha kalkardi şimdide aynı düzen devam ediyor :joy: bugün tam 3 aylık olduk🫶🏼

2 Beğeni

@Aynur Ben elendim canım çok şükür darısı sana :face_holding_back_tears:

Çıkmadı mı :sweat_smile: @Saye

Yok çok şükür test almaya gidemeden regl oldum :face_with_hand_over_mouth:

Canım çokta endişe etme bence ilk doğumda bende yaşamıştım şuan 2 aylık oldu 2. bebeğim ve emzirme döneminde normal gecikmeler olduğunu söyledi doktorum

Oh maşallah :sweat_smile:

Ya gecikmem olmadı henüz adet gününe daha var bilemiyorum. Baş dönmemle hafif bulantı var ondan ya

Aynen bende korkuyorum bebeğim daha 4 aylık korumalı yaptık ama 5 gündür baş dönmesi miğde bulantısı var ilk gebeligimi reglim bitince öğrendim korku içindeyim

Ay inşallah değildir yaa