ay kızlar inşallah inşallah inşallah değildirrr çok korkuyorum. Ama 2 3 gündür aşırı bi baş dönmem hafiften bulantım var adet günüme daha var onun için emin ılamiyorum ama hamile olabilir miyim ya çok korkuyorummm
5 ay önce doğum yaptım bende ha bire bunları yaşıyorum korkuyorum her defasında yüreğim ağzıma geliyor. Korunuyorsanız değilsinizdir umarım
Bende 5 ay önce yaptım aynı korunuyoruz normalde ama eşim korunuyor prezervatif ile. 2 kez kullanmadı sadece geri çekilme yöntemi ile korundu. O yüzden korkuyorum ya adet gününe de daha var o yüzden korkulu şekilde bekliyorum inşallah değildir
İnşallah değildir off ben de geçen ay ilk regli oldum bu ay 1,5 hafta geçti insan korkuyor ya … inşallah sadece duzensizliktir.
Ay kızz inşallah vallaha hem bünye hazır değil hem bebeğim daha küçük bide çevre dili susmaz diyecekler ne acele hemen
Cevre mi cevre mi bakip buyutecek dinleme bile sen önemli olan ne istedigin
Çevreye ne bakiyon sen onlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsin kendin için vereceğin yada yapacağın kararlar seni ve aileni ilgilendirir başkasını değil …benim 3. Çocuğu kim duysa akrabam harici aaa kazayla mi oldu diyodu yoo gayette isteyerek ben severim çocuk berekettir falan diyorum sizene yani ha kaza ha keyfi kısacası kimseyi ilgilendirmezsin…eğer istemiyorsan inşaallah yoktur
Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz hanımlar bu arada benim 3 ay oldu hala gelmedi…diğerlerinde ne zaman olmuştum hatırlamıyorum birine 10 birine 8 sene oldu
Ay öyle valla ben takan biri değilim zaten cevaplarını veriyorum da genelde insan kendi de hazır değil sonuçta
Aynen öyle haklısınız dediğim gibi kendim de hazır değilim iyice çökerim şuan yani. Kızım bir büyüsün istiyorum ondan sonra inşallah
Ben 3 ay sonra oldum
Ben iki gebeliğim de de adetime 10 yada 5 gün kala test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı tabi kan testi verdim öyle öğrendim hamile olduğumu
Kızım şuan 5 aylık 8 haftalikta hamileyim pişman mıyım asla değilim kızıma arkadaş olur kardeşi
Ben hazır değilim ya şuan umarım değildir
Maşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun ya ben test alıp bir bakicam herhalde @Aynur ya
4 ay sonra oldum ben de
6.ayimin icinde adet gördüm canım ama ondan sorada haftada bi adetliyim duzelemedi 6ay 1haftaligiz yani 7.aydayiz
40 bitince kutlamalar baya coşkuluymuş anlaşılan psikolojik olarak hazırsın ve yetebilecegini dusunuyosun ikisinede ne mutlu sana
darısı başımıza bende 2.cocugu istiyoeum ama kendimi iyi hissetmeliyim once
Baş dönmeyi bilemem ama bende hep mide bulantisi olurdu adetime daha vardı bu durumu her ay yaşadım acaba hamilemiyim dedim hatta herseferinde ama adet oldum