Hamileliğe özlem duymak

Merhaba , 10 gün önce doğum yaptım ve duygularım yoğun özellikle hamileliğe özlem duyuyorum bu durumu yaşayan var mı normal mi ne zaman geçiyor

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun :cherry_blossom:
Evet gayet normal lohusalık döneminde bunlar zamanla alışıyorsun, ben 4 ay sonra hamileliğimi unuttuğumu fark ettim hatta sanki hiç hamile olmamışım gibi hep bebeğim benimleymiş gibi​:smiley::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Hayırlı olsun öncelikle :blush: hamileliğiniz güzel geçtiyse özlemeniz normal ama ben bebişli bölümü daha çok sevdim ve hamileliğim iğrençti hiç özlemedim :slight_smile:

1 Beğeni

Benim hamileliğin kötü geçti o yüzden özlemedim

Ahahha benimki kabustu ama yinede ilk hissettiğim anı falan bende özlemiştim ya​:smiley: @afrikaningelini @1kubra

1 Beğeni

Zaten işin başı olduğu için işin içine girince hele son haftalar aman aman :grimacing:

1 Beğeni

Hamileliğim tamamen yatak istirahetinde geçti ve wc dışında hiç kalkmamamı istemişti doktorum.Bazen çok yorulduğum zaman hamileliğimi değilde yatakta istirahet etdiğim o günleri istiyorum​:sweat_smile:

@Temmuzannesi Topluluğumuza hoş geldin canım :white_heart::rose:

Ben doğumumun sabahı ,bebeğimi gördüğüme rağmen hala karnımda sanıyordum tekme hiss ediyordum bazen :face_with_peeking_eye:

Ama hamileliğimi doğar doğmaz özlemedim ,zor geçti diye :melting_face:şimdi arada özlediğim oluyor benimde

1 Beğeni

Ne hamileligi ne de doğumu özlemedim tekrar ayni seyleri yaşarım diye korkuyorum

1 Beğeni

Arkadaşlar farkında mısınız hepimizin hamileliği berbat geçmiş :smiley:
Nerde bu hamilelikte gezip tozup rahat geçirenlerr​:woman_shrugging::woman_shrugging:

Hamileliğim güzel geçti son günler hariç ama yinede özlemiyorum :rofl: ama içerde oluşunu göbeğimi hareketlerini özlüyorum :pleading_face:

2 Beğeni

Ben de 40 gün önce doğum yaptım ilk on beş gün faln hala karnimda bebeğin tekmelerini hissediyordum geçti sonra​:smiling_face:

1 Beğeni