Merhaba , 10 gün önce doğum yaptım ve duygularım yoğun özellikle hamileliğe özlem duyuyorum bu durumu yaşayan var mı normal mi ne zaman geçiyor
Merhaba aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun
Evet gayet normal lohusalık döneminde bunlar zamanla alışıyorsun, ben 4 ay sonra hamileliğimi unuttuğumu fark ettim hatta sanki hiç hamile olmamışım gibi hep bebeğim benimleymiş gibi
Hayırlı olsun öncelikle hamileliğiniz güzel geçtiyse özlemeniz normal ama ben bebişli bölümü daha çok sevdim ve hamileliğim iğrençti hiç özlemedim
Benim hamileliğin kötü geçti o yüzden özlemedim
Ahahha benimki kabustu ama yinede ilk hissettiğim anı falan bende özlemiştim ya @afrikaningelini @1kubra
Zaten işin başı olduğu için işin içine girince hele son haftalar aman aman
Hamileliğim tamamen yatak istirahetinde geçti ve wc dışında hiç kalkmamamı istemişti doktorum.Bazen çok yorulduğum zaman hamileliğimi değilde yatakta istirahet etdiğim o günleri istiyorum
@Temmuzannesi Topluluğumuza hoş geldin canım
Ben doğumumun sabahı ,bebeğimi gördüğüme rağmen hala karnımda sanıyordum tekme hiss ediyordum bazen
Ama hamileliğimi doğar doğmaz özlemedim ,zor geçti diye şimdi arada özlediğim oluyor benimde
Ne hamileligi ne de doğumu özlemedim tekrar ayni seyleri yaşarım diye korkuyorum
Arkadaşlar farkında mısınız hepimizin hamileliği berbat geçmiş
Nerde bu hamilelikte gezip tozup rahat geçirenlerr
Hamileliğim güzel geçti son günler hariç ama yinede özlemiyorum ama içerde oluşunu göbeğimi hareketlerini özlüyorum
Ben de 40 gün önce doğum yaptım ilk on beş gün faln hala karnimda bebeğin tekmelerini hissediyordum geçti sonra