Benim annem sprialini çıkartınca çocuk çok istedi ama olmadı benim çocuğum olduğu halde annem çocuk istiyor kendine ama olmuyor onun için bende taktırmaktan korkuyorum
Ben ilk çocuktan sonra 40 geçince taktırdım 1.5 sene sonra 2. Yi istediğim için cikarttirdim ilk ilişkide hamile kaldım sonra yine taktırdım 7 sene sonra 3. İçin cikarttirdim ve yine gecikmeden kaldım spiralden kaynaklandigini sanmıyorum annenizin durumunu
Ben emekli oldum kızlar bugün geride kalanlara başarılar
Ya ben taktırmak istiyorum da arkadaşım taktırdı diyo sürekli kanaman var çok ağrın oluyor falan ikilemde bıraktı beni
Yapmayi unutum tuvalete girince aklima geldi yarin yapcam artik ama bugun de olmadim regli .bende adet düzensizliği vardi dogumdan sonra duzelmisti yani 3 kere oldum 3 de 25 gune yakin olmustu .. baklim hangi gun olcam
İnşallah olursun ya canım
Insallah ya butun hormonlarim bozuldu .polistikover var bnde yuzumde fln asiri tuylenme yapti bu dogum da cabasi oldu.
Evet ya o öyle yapıyor yegenden biliyorum bnde
Bnde onu ogrenince cocuk yaptim kiminde kısırlık yapiyormus ve bn adet gomeden hamile kaldim . Ben bir kere adet görüyordum 3 ay 4 ay gormuyordum. Normal dogumda gidiyor demislerdi ama gitmemis demeki
Bizimkide öyle 2 ay olmadı baktı hamile düzensizlik zor ya hormonlar alt üst Allah kolaylık versin herkese
Amin canım
Bünye meselesi bence benimki çok ağır geçmiyor normal yokken nasıl adet oluyordum öyle belki biraz fazla oluyor oda ilk 3 4 gun
Yani bebeğim 9 aylık adetime 6 gün vardı olmaz dedim ama olur mu ki
Ay aynı aynı ben de bunu düşünüyorum ona göre olunca rahatlıcam
Ben korkuyorum ondan nedense
Aynı durumdaydık ben de olacağıma inanıyorum
Valla ben oldum bugün 2. Günüm inşallah doğrudur
Hiç korkacak bişey değil minnacık
Ya üstüne gördüysen diye içine kurt düşüreyim mi
Takılırken ya hissedersem sonrasında rahatsız olursam ya da eşim rahatsız olursa