Hamilelik hakkında 😰

Kızlar merhaba adetime 5-6 gün var hamile kalma olasılığı var mı bebeğim 9 aylık çok erken çok afedersiniz bir kaza oldu korkuyorum :anxious_face_with_sweat:çok düşük ihtimal yazıyor internette ama olan var mı aranızda :downcast_face_with_sweat::joy:

1 Beğeni

Hamile olma olasılığı var tabiki bnm adetime 7,8 gün kala tuttu şuan 4 aylık bebeğim bebek düşünmüyorsanız keşke ertesi gün hapı alsaydınız

Emziriyorum belki zararı olur diye korktum hastalıktan ölürken bile sadece PAROL aldım araştırmak da hic aklıma gelmedi çok düşük ihtimal yazınca olmaz ya dedim de kurt düştü içime :sweat_smile::sweat_smile:

Sağlık ocağında dığum kontrol hapı alırken ebe ertesi gün hapıda var dedi evet iyi değil önermiyoruz ama bebeği küçük olup kaza olmuşsa veriyoruz mecbur demişti

Kaç gün önce kaza oldu özerinden geçmişse biraz erken gebelik testi yapabilirsnz içiniz rahat eder

Dün daha işte adetime 6 gün var :sweat_smile:

Vala bende kaza olmadi ama dun adet olmam gerekirdi olmayinca aklimda deli sorular .:scream:yarin deniycem baklim bi test aldi esim .

1 Beğeni

Ablamda gorumcemde tek hatayla hamile kaldılar ikiside istemiyordu :face_with_peeking_eye:

Ya işte benim adetime 1 haftadan az kalınca olmaz diyorum ama içim de içimi yiyo test de yapamam daha belli olmaz yeni dün yaşandı kaza :sweat_smile:adetim gelirse rahatlıcam 5 gün var :sweat_smile:

1 Beğeni

Burda gol yemiş biri duruyor benimde koca korunuyordu ama bingooo Perşembe kan vercem testte çifti gördüm benim bebekde 6 aylık.. ben yandım sen yanma inşallah bacım haber et bizede

1 Beğeni

İlk çocuğunuz mu ikinciye mi hamile kaldın

Haber ver canım

Bişey söylicem benim de adetime 4 5 gün var ve bizde de aynı bi kaza oldu​:joy: merak ettiğim döllenme hemen gerçekleşirse bu 4 gün içinde adet olunmaz mı olunur mu. Ona göre korkarak bekleyeceğim​:joy::joy:

1 Beğeni

Valla benim geçen ay 5 gün gecikti peşine oldum bu ay 8 gün gecikti kurt düştü içime test yaptım pozitif​:sad_but_relieved_face:

Ayyyy​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: olsun hayırlısı böyleymiş üzülmeyin hepsi rabbimin emaneti veriyorsa vardır bi bildiği :smiling_face::two_hearts:

2 Beğeni

Öylede tabide bebeğim 6 aylık nasıl bakcam korkuyorum valla

Daha küçükken hamile kalanlar var emin olunki benim yengemin 6 tane çocuğu var hepsinin yaşları yakın 1 yaş falan var aralarında. Şöyle düşünün bide bebeğiniz şuan 6 aylık ama doğumda 1 yaşında olacak tabiki zorlar zor yanları da var ama rabbim kolaylığını verir illaki

Sezeryan olunca risk oluyormuş işte oda var bakalım canım Mevlam neylerse güzel eyler

2 Beğeni

Valla geçen konuşmuştuk bu konuyu​:sweat_smile: ben spiral güvenli demiştim herkes yok taktirmam demişti şimdi herkes tek tek supheleniyo taktırın kurtulun bence​:joy::joy:

Ben adetime 10 gün kala test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sonra 3 üç gün gecikti kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuanda kızım 7 aylık 3 günlük 18 haftalıkta hamileyim zorlukları olacak elbete ama başaracağima inanıyorum kızıma da tek baktım hiç bir tecrübem olmamasına rağmen Allah nasip ederse sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma alırsam ikisine de çok iyi bakacağıma eminim

3 Beğeni