Kızlar adetim üç gündür geçiyor ve hala adet olmadım onbeş Ağustos’ta test yaptım negatif çıktı .normelde hep günümde olurdum neden böyle oldu
Yaşadığınız stresli bir an olduysa hava değişimi olduysa sıcaklar vs. Etkileyebilir
3 gün daha erken test için bacım 10 güne kadar yolu var bu işin ilaç Felan kullandiysan etkileyebilir hava değişimi yolculuk yaptıysan stres kilo alıp verdiysen hepsi etken valla
Stresli dönem geçirdim . ama daha önce hiç olmamıştı böyle
İlaç kullanmadım.26 temmuz ve dört Ağustosta korunmasız ilişki oldu .gecikince test yaptım pozitif acaba dört Ağustos için erken mi oldu test
Tetikleyebilir hem havalar da bu aralar bir çok sıcak bir çok soğuk gidiyor soğan suyu kaynatıp içebilirsin birebirdir. Ve bazen de test de yapsak negatif olup kanda pozitif de olabiliyor benim de bu aralar stresli dönemlerim 7 gün geçti tam bir cesaret test almıştım ki oldum şükür yani eminseniz bir şey olmadığına bekleyin illa olursunuz gecikmeler olabilir böyle durumlarda
Tabiki 4 Ağustos için daha erken bacım varsa geç çıkar o gönlünce olur umarım
Heyecanliyim bekleyeyim birkaç gün daha diyorum ama sabr edemiyorum.ne zaman yapayım test sizce.ama hiç belirti yok arada bir adet sancısı gibi olup geçiyor o kadar
Yani bir 10 gün beklemen lazım bacım varsa birşey