Hamilelik test gecikme bakarmısınız

Gecikmenin 8. Günü testtede bırsey yok ama regl de olmadım. Sizce olmuş olsam şu an testte cıkarmıydı ?? Artık stres oldum varmı birşey yokmu demekten :head_shaking_vertically: inşallah yoktur dıyorum içimden bnm için şu an çok erken çunku

Bebeğin var mı varsa kaç aylık benimki bir yaşında ve adetlerim duzensiz yani düzensiz olabilir

Erken gebelik testi bu çıkardı gebelik olsaydı

1 Like

2.cizgi hiç belirmemis tabi bi ihtimal olsa da 3 günde bir yenileyebilirsin olmazsa yoktur zaten artık biraz psikolojik de olabilir bazı bayanlar bu ay olmadım olabilirim deyince bizlerde acabaya düşüyoruz bekleyin 3 gün daha tekrarlayın olmazsa

1 Like

Şuan yok gözüküyor ama adetleriniz düzenli mi öncelikle. Bi kaç gün daha bekleyin veya içiniz rahat değilse kan verin

1 Like

13 aylık ama şu an istemıyorum gününde olurdum ilk defa boyle oldu evet erken gebelık testı çıkmadı ama hala aklımda şüphe var olsa çıkardı degılmı ya kendıme çok sıkıntı yaptım

Evet oyle yapacam 2 gun oncede yapmıştım yıne yoktu ama olmayınca hep stres halınde oluyorum teşekkurler

1 Like

Evet hep zamanında oluyordum ilj defa boyle oldu o yüzden stres oldum olacak gıbı bır agrı falan da yok. 2-3 gun sonra tekrar yenıleyeyım heralde olmuş olsa o zmn çıkar dıye düşünüyorum

Yok bence olsaydi hafifte olsa çıkardı

1 Like

Aramızda bı ay var ve bir ay oluyorum öbür ay yok emziriyorum belki ondan ama olana kadar hep bı korku hiç hazır değilim ama bu erken gebelik testi olsaydı bence çıkardı

3gunde geçse çok hafif silik cikiyor büyük ihtimal yok cnm

1 Like

Sagol canım eger olmazsam 3-4 gun sonra tekrar yapacagım emın olmak için inşallah yoktur bebegım daha 13 aylık

1 Like

Hayırlısı diyelim ozaman cnm.Rabbim.insallh istediğin zaman verir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Yapar yapmaz cikmasi lazim demisti ebem gorunmuyo

1 Like