Hamilemiyim acaba

Hanımlar merhaba aşırı modum düşük 11 aylık kızım var nisanın 13. Rengli oldum normalde doğumdan sonra çok düzenli reglim vardı. Her ayın 13 ile 15 Arasında olurdum. Afedersiniz prezervatif ve geri çekilme ile korunuyoruz. Reglim 5 gün geçikdi. Böbreklerimde sorun olduğu için bu ay tansiyon ilacına başladım. Bugün evde gebelik testi yaptım negatif çıkdı. İlk kızımda reglime 3 gün varken pozitif çıkmışdı. Yani varsa çıkarmıydı şuan testte. Yada kullandığım ilaç renglimi geçiktirirmi. Çok zorlu bir gebelik geçirdim kızım daha çok küçük mental ve sağlık açısından şuan ikinci bebeğe hazır değilim aşırı korkuyorum

Bnm de çok düzenli giden adetim vardı doğumdan sonra da ama sonra bi baktım iki hafta gecikti adetim sonra oldum o da leke leke gördüm aslnda emindim olmadığına bizde hem kondom hem geri çekilme ike korunuyoruz ama korktum yine de lekelee bi hafta kadar sürdü daha sonra on beş gün geçti yine adet oldum ama bu sefer leke değil tam regl idi yani şüpheli bir ilşki olmadysa korkmanıza gerek yok

Yani zaten memleketeydim afedersiniz toplasan iki üç kere ilişkiye girdik ama çok korkuyorum bulunduğum yer çok küçük sağlık ocağı var bi tek oda gebelik testini belli günler sabah erken gidersen kan da bakıyor ve iki üç güne buluyor çıkması. Bugün evdeki testte negatif gördüm ama yine de rahat değilim. İlk gebeliğim de daha beta hcg değerim 35 di evdekigebelik testinde çıkmışdı bunda 5 gün geçikmem varken çıkmadı umarım değilimdir

Şuan aynı durumu yaşıyorum. Doğumdan önce ve sonra adetim hep düzenlidir. Fakat 11 gün geciktim ve bende bu ay orta kulak iltihabı için antibiyotik kullandım belki o etkilemiştir diyorum. Korunma yöntemi olarak da geri çekilme var sadece ve bu ay ilişki olup olmadığına da emin değilim yani depremden sebep annemde kaldım sonra da hasta oldum falan derken hiç hatırlamıyorum. Test aldım ama bozuk çıktı bide ben o testleri yapamıyorum yani. Yarın yine alıcaz ve korkuyorum

Antibiyotik ağrı kesici geçiktiriyor. Ben ramazanda kullanıyorum geç olayım diye. Ama çok zor bir süreçteyim ikk defa başıma geliyor birde evlendiğim ay haöile kaldım ben. Doğumdan sonra da doktorum sıkı sıkı tembihledi yumurtalıkların iyi çalışıyor dikkat et diye korunmasız ilişkiye girmedim ama onlarda yüzde yüz korumuyor karşılıyoruz hep oyuzden korkuyorum

İlaç olarak parolda içtim devamlı ya bide bende çikolata kisti var ilk hamileliğim için bile olmaz diyordu doktorlar ama nasip elhamdülillah oldu oğlumu aldım kucağıma fakat çok küçük şuan tabiki kardeşi olsun istiyorum ama henüz çok erken ve ben sezeryan doğurdum yani korkular silsilesi​:smiling_face_with_tear::joy:

Ayy aynıyız valla umarım gebelik yokdur. Parol çok kullandıysan kendi adıma konuşayım en az bir hafta geçiktirir Yarın bende tekrar test alayım da bidaha deneyeyim. Yada umarım bu gece regli olurum :folded_hands:t2:

Sizde mi sezeryan, bebişiniz kaç aylık :smiling_face:

Evet sezeryan ve riskli gebelikdi çok feci bir gebelik geçirdim 11 aylık kızım hala toparlanmış değilim valla

Benimde kilodan sebep tansiyondu şekerdi uğraştığım bi süreçti oğlum henüz 8 aylık

Yarın test yapalım haberleşelim o zaman :sweat_smile:

İnşallah​:folded_hands:t2:

Antibiyotik ve ağrı kesicinin geciktirdigibi sanmıyorum gribim 3 4 gündür ilaç kullanıyorum normalde bir hafta sonra gelmesi gereken adetin dün geldi mesela..siz stres yapmış olabilirsiniz belki biseye üzüldünz vs

Canım hem emzirme döneminde hemde kullandığın ilaçların içeriğinden dolayı günün aksamış olabilir.Eğer gebelik olsa çıkardı çünkü özel güne 1 hafta kala çıkan erken testler var ben iki bebeğimide o şekilde öğrenmiştim ve kızımda düzensizlik yaşamıştım emzirmeden kaynaklı.Şuan oplumda düzenli oluyorum (5 aylık) ama emdiği için tekrar düzensizleşedebilir demişti doktorum korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Yine de doktora başvurabilirsin

Emzirmiyorum gerçi ama bende kızımı çok erken öğrendim reglim gecikmeden testte çıkmışdı ne biliyim dün yaptım negatif çıkdı. günüm hiç aksamamışdı ondan tedirgin oldum umarım dediğiniz gibidir. araştırdığımda tansiyon ilacı hormonları etkilediği için gecikmeler olabiliyormuş. Umarım öyledir :folded_hands:t2:

Bu sabah adet oldum ben o sebeple test almıyorum :smiling_face:

Hadi gözün aydın :blush: bende hala tık yok eşimi bekliyorum gidip alıcam

Senin mutlu olacağın haberleri bekliyorum :face_blowing_a_kiss:

Test aldım negatif çıkdı peşine rengli oldum :folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

Valla sevindim senin adına da​:smiling_face::smiling_face: