7 aylık bebeğim var 6 gün adetim gecikti bugün test yaptım böle çıktı
Canım hamileymişsin gibi görünüyor Allah hayırlısı neyse onu versin kan testi yaptırsan belki için daha rahat olur
Benim de ilk testim böyle çıkmıştı. Var gibi canım hakkında hayırlısı olsun ![]()
Günaydınn, her iki hamileligimde test sonucum böyleydi ![]()
Hamileymissin gibi görünüyor hayırlı olsun ![]()
Hayırlı olsun canım hamilesin bncede![]()
O kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki istiyorduk tabi çünkü 6yil tüp bebek tedavisi gördük olmadı sonra rabbim hiç beklemedik anda nasip etti çok şükür yarın için kadın doğuma randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallah sadece tek korkum kızım emiyor nasıl olcak memeden kesmek zorunda mıyım kesmezsem karnımdaki gelişmez diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Doktorunuz size d Vitamini falan yazabilir belki emzirmede normalde sıkıntı olmuyor ama karninizdaki gelişirken digeride emince sizin vücutta kalsiyum kalmiyormus karninizdaki bebek sizin dişlerden ve kemiklerden çekiyormuş kalsiyumu onun dışında bı sakınca bilmiyorum benim ilk oğlum 1.5 yaşındaydı 5 ay daha emzir en azından 2 yaşına kadar emmis olsun demişti doktor …rabbim gonlunuze göre hayırla nasip etsin
Allah razı olsun ![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar
Emzirmeye devam et canım zaten sütün tadı değişince kendisi bırakacak zorlanmazsınız
Kızlar selam. Oğlum daha 11 aylık ve az önce 3 gun geciktigim için test yaptim cok cok silik çıktı. Oğlumu ilk ogrendigimde de oyle cok silikti. Bugun kan vermeye gidecegim ama içim içimi yiyor. Bir yandan korku bir yandan heyecan ne dusunecegimi bilemedim. Hic planlanan bir gebelik degil. Oglum ocin 3 4 ay calistigim halde basarili olduk. Bu sefer ki gebeligim ise tek gece de yasanan bir sey. Esimle ne dusunecegimizi bilemiyoruz. Biraz toplum tepkisinden de korkuyorum galiba. Ne acelen vardilar zorlanacaksincilar.
Lütfen benim gibi pes pese olan varsa icimi rahatlatsin cok gerginim
Toplum baskısı yüzünden kendini kötü hissetme. Birlikte büyüsünler ıstiyorum eşimle benim kararım de kestirip at.
Öyle yapacağım galiba ![]()
Benin ilk iki kızım üst üste oldu biraz zor oldu ama kendim başıma büyüttüm kimseden destek almadan büyük kızım bir yaşındaydı öbürüne hamile kaldığım da bilinçli olmadı o zaman cahillik tecrubesizlik iste iki yaşına geldi büyük küçük doğduğunda ikiside bezliyfi zor oldu ama şimdi koca kız oldular suan bı oglum daha oldu korunurken herkez bişey söyledi buyuttn ne yapacanda doguruyorsun şöyle böyle bende kaza olduğu dediğim halde inanmayanlar oldu yapacak bişey yok Allah’ım verdigine boynum kıldan ince büyürler merak etme Allah kimseye kaldirayamacagi yük vermez
Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Yalnız değilsin canım kızım 9 aylık ve 5 aylık şuan oğluma hamileyim bende ilk başta çok korkmuştum ama planlanmasakda korunsakda maalesef Rabbimin bir bildiği var
Eş desteği önemli ve bu varsa hiç korkma ![]()
Ya maşallah
en büyük destekçim eşim çok şükür herşey de yardim ediyor ona güvenmesem zaten hiç olmazdi ![]()
Zaten yeni dogum yapmis bi kadinin hamile kalma orani cok yuksek canim hic korkma sakin millet ne der derdine dusme biz onlar icin yasamiyoruz bebeginde yasina girmek uzereymis baya buyumus korkma sakin rabbim kolaylik verir. Daha 40 yeni cikip hamile kalanlar var o daha zor emin ol
Benim eltiminde pespese oldu smdi buyduler rahat biri 2 biri 3 yasina geldi ilk bebek ewe gelnce kiskandi etti ama sonradan alsti kardessiz yapamiyor uyuyorsa gidip uyandiriyor kalk oynayalim diye merak etme bacim allah bibsekilde kolaylik werir
Bak ne güzel eşin destekçi benimde öyle şükür 12 saat çalışıyor bazi günler geç gidiyor kizim beni uykusuz birakirsa sabah ben biraz uyuyuorum öyle gidiypr yada geceleri kizima kalkip o bakiyor mama veriyor ama hamile olmadan öncede öyleydi ailelerimiz uzakta bizim kayinvalidemde hep tembihliyor oģlum alttan al hamiledir duygusaldir seninde kiz kardeşlerin var kendi başina yapamaz diye Allah ikisindende razi olsun insallah bizim yavrularimizda hep merhametli adeletli olurlar
milletide dert etme onlar zaten böylede konusur 3 sene sonra olsaydi yine konuşcaklardı bir dönsünler kendi çoluk çoçuklariyla ilgilensinler fesatliktan yapiyorlar başka birşey sen çekirdek aileni düşün ![]()
![]()