Hangi biberon daha sağlıklı?

Merhaba 2 aylık oğlum için lansinoh biberon aldım gaz yapmayan anne memesine daha yakın olduğu için sizce doğru marka mı alsım yada sizin tavsiye edebileceğiniz biberonlar nelerdir

Bende lansinoh aldım ama henüz hiç kullanmadım sürekli emzirdiğim için ona bir fırsat gelmedi. Hangi durumlarda kullanacağımı bile bilmiyom​:grinning:

1 Beğeni

Anne memesine en yakın Philips avent kullanıyorum ben

1 Beğeni

onu da bizim ki almadı :pensive:.

Bende bilmiyordum ama bizimki doymayınca mecbur mama vermek zorunda kaldım :pleading_face:

1 Beğeni

Hastaneden uğraşmamak için lansinoh istedıler hızlı akıyor dıye . Sonrasında phılıps avent aldık . Benım sütüm yetmıyo pek mamayla destrklıyoruz şimdilik

1 Beğeni

Benimki doyuyo bol bol şükür henüz kullanmadık ama bakalım almışım duruyor

1 Beğeni

Philips avent kullanıyordum akıtma yaptı o yüzden Dr Browns antikolik cam biberon aldım memnunum

1 Beğeni

Biz yurt dışından silikon biberon söyledik Nano bebe biberon çok güzel

1 Beğeni

Philips Avent kullanıyorum kendi çekmediği zaman gelmediği için meme reddi de yaşamadım şuanlık gayet memnunum

1 Beğeni

Philips avnet kullaniyorum, meme reddi yapmadı ama her bebekte farklı olabiliyor.

1 Beğeni

Bende Dr browns kullanıyorum avent de kullandım her ikiside güzel

1 Beğeni

Philips avent yavaş akışlı olandan aldım anne memesine yakın diye gerçekten çevirince asla akmıyor kendi çekmediği sürece. Şuan 5aylık ve meme reddi yapmadı hala emiyor arada dışarıda vs olursam sağdığım sütü biberon ile veriyorum