Hangi Gaz Damlasını Kullanıyorsunuz

Kızlar bebeğim bazen gazını çıkaramıyor doktorumuz metsil verdi ama sanki işe yaramadı sizler hangi Gaz Damlasını Kullanıyorsunuz?

Hiç mi cevap verecek kimse yok

Nurse Harwey’s kullandık, bio gaia kullandık faydasını görmedik sonra metsil kullanınca o biraz daha iyi geldi hatta uyku da yapıyordu.
Bir arkadaşım da zinco nun iyi geldiğini söylemişti.
Aslında her bebekte aynı etkiyi göstermiyor birkaç defa deneyerek bulmak gerekiyor.
Masajlar, banyolar, egzersizler bazen yetersiz kalıyor ilacında etkisi olmazsa kriz anlarında lavman da yapardım ben. Fazla olmamak sartıyla.
Bazen göbeğine ve poposuna zeytinyağı sürüp masaj yapardım.
Çok mama denedik hipp organik combiotik kullandık en az gaz yapan ve kabızlık yapmayan mamaydı. Golden goatın tadını çok seviyordu ama kabızlik ve aşırı derecede gaz yapmıstı. Aptamil conformil denedik o da kabızlık yaptı. Eğer bu mamaları kullanıyorsanız farklı mama da deneyimlemenizi tavsiye ederim

Bende önceden metsil kullanmıştım bir ara problem yaşadık gazdan ama şöyle doktorlar da bunu aşırı önermiyorlar bebekten bebeğe de fark var benim kızıma da 1 gün etki etti 2. Güm yine aynıydı şükür geçti sonra zamanla düzene girecektir. Gaz mesajları banyolar daha iyi olabilir Allah kolaylık versin inşallah :heart:

Nurse Harvey’s ve Biogaia birlikte kullanıyoruz çok memnunuz

Aptamili Dr önerdi zaten anne sütü veriyorum yetmezse veriyorum sanırım o iyi gelmedi teşekkür ediyorum tavsiyeniz icin

İki gündür çocuk kıpkırmızı oluyor ne masajlar yaptım Metsil hiçbir işe yaramadı zaten