Merhaba arkadaşlar Kan damlasına başlamamiz gerekiyor sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum hangisini önerirsiniz
Ocean kullanıyorum
Bende ocean kullanıyorum
Doktroumuz bestiron kullandiriyor ama genel olarak ocean tercih ediliyor.
Ferrum damla önerildi bize de.Bestiron Tarim Bakanligi kontrolünde dedi. 4 ve 10 yas arasi kullanım icinmiş. Zaten reçetede de yaziyor.
Teşekkür ederim herkese. Kime sorsam ocean öneriyor evet. Peki kiloya göre mi veriliyor damlası nasıl vermek lazim
Bebeğim 8 buçuk - 9 kilo arası 16 damla veriyorum.
Arkadaşlar hangi Kan ilacını kullanıyorsunuz Bir de günde kaç damla veriyorsunuz
Bestiron kullanıyoruz gunder bir kez kilosuna göre veriliyor 8,5 kilo kızım 9 damla
Oceana başlıyoruz bugün kilo başı 1 damla emzirmeden 1 saat önce yada 1 saat sonra
Bende ocean kullanıyorum. Kilo başı 1 damla veriyordum dr az kalır bi o kadar daha ver dedi. Sizin dr mu söyledi kilo başı 1 damla verin diye
Doktoruma sorarım bu durumu teşekkür ederim
Hayır saglik ocağında hemşireye sordum kilo başı dedi ama eczane 3 damla ver dedi kararsızım başka kullanan var mı acaba
Eczane bize de 3 damla demişti.
Demir ilacımı kan ilacımı bu
Kan damlası
Benim doktorum da ocean için kilosunun iki katı demişti
8 damla verdim azmı acaba
Doktorlar 2 katı öneriyor anladığım kadarıyla. Eczane ve sağlık ocağına pek bakmamak lazım galiba.
Bebeğim 4. Ayını bitirdiği için doktorumuz ferrum damla verdi. Daha önce kullanan varmı acaba. Ocean almayı düşünüyorum ama eğer iyiyse bundanda devam edebilirim.