Hangi Kan İlacını Tavsiye Edersiniz?

Merhaba arkadaşlar Kan damlasına başlamamiz gerekiyor sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum hangisini önerirsiniz

Ocean kullanıyorum

Bende ocean kullanıyorum

Doktroumuz bestiron kullandiriyor ama genel olarak ocean tercih ediliyor.

Ferrum damla önerildi bize de.Bestiron Tarim Bakanligi kontrolünde dedi. 4 ve 10 yas arasi kullanım icinmiş. Zaten reçetede de yaziyor.

Teşekkür ederim herkese. Kime sorsam ocean öneriyor evet. Peki kiloya göre mi veriliyor damlası nasıl vermek lazim

Bebeğim 8 buçuk - 9 kilo arası 16 damla veriyorum.

Arkadaşlar hangi Kan ilacını kullanıyorsunuz Bir de günde kaç damla veriyorsunuz

Bestiron kullanıyoruz gunder bir kez kilosuna göre veriliyor 8,5 kilo kızım 9 damla

Oceana başlıyoruz bugün kilo başı 1 damla emzirmeden 1 saat önce yada 1 saat sonra

Bende ocean kullanıyorum. Kilo başı 1 damla veriyordum dr az kalır bi o kadar daha ver dedi. Sizin dr mu söyledi kilo başı 1 damla verin diye

Doktoruma sorarım bu durumu teşekkür ederim :hibiscus:

Hayır saglik ocağında hemşireye sordum kilo başı dedi ama eczane 3 damla ver dedi kararsızım başka kullanan var mı acaba

Eczane bize de 3 damla demişti.

Demir ilacımı kan ilacımı bu

Kan damlası

Benim doktorum da ocean için kilosunun iki katı demişti

1 Beğeni

8 damla verdim azmı acaba

Doktorlar 2 katı öneriyor anladığım kadarıyla. Eczane ve sağlık ocağına pek bakmamak lazım galiba.

1 Beğeni

Bebeğim 4. Ayını bitirdiği için doktorumuz ferrum damla verdi. Daha önce kullanan varmı acaba. Ocean almayı düşünüyorum ama eğer iyiyse bundanda devam edebilirim.

1 Beğeni