Merhabalar çocuk doktorumuz 3. Ayında gelecek ay demir ilacına başlarız dedi ama bu ay yoğunluktan sanırım yazmayı unuttu. Ebe hanım da ferrum damla başlayabilirsin dedi. Temiz içerikli kabızlık yapmayan demir ilacı tavsiyeniz var mıdır
Kabızlık olayı bebekten bebeğe değişebilir. Ben ocean kullanıyorum kilosunun 2 katı kadar
Bende ocean kullanıyorum çokta memnunum kilosu nekadarsa okadar damla dedi banada
Ocean kullanıyorum sadece iki damla veriyorum bir sorun olmuyor onlar her türlü fayda ediyor zaten
Bizde sidefer kullanıyoruz memnunum
Biz SİDEFER kullanıyoruz çok memnunuz
Çok teşekkür ederim kızlar
Bizde sidefer kullanıyoruz memnunum tadını da seviyor oğlum. Yemek sanıyor galiba devamını bekliyor verince
Sidefer açılınca ömrü bir ay yazıyor ya içinde bayağı kaldı kullanmayım mi yenisini mi aliyim 1 ay oldu açalı ama bitmedi
Bence kullanmayın ne olur ne olmaz
Doktorunuza danışın o sıze gerçek bılgı verecektır . Biz bu ay kullanmaya başladık 23 ocakda başladım bakalım ay dolunca doktorumuza soracağım bende . Ama normal şartlarda 1 ay içinde tuketılmesı gerekıyor .
Doktora soruyum en güzeli evet eczacı buzdolabında duruyorsa birde tortu yapmadiysa kullanabilirsiniz dedi ama yine de aldık yenisini
İyi yapmışsınız en ıyısı .